Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastala materijalna šteta

Požar u Puli: Zahvaljujući brzoj intervenciji policije i vatrogasaca, nitko nije ozlijeđen

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
U pulskom skloništu za životinje u ponedjeljak je izbio požar. Nitko nije ozlijeđen, a očevidom je utvrđen uzrok požara.

U pulskom skloništu za životinje koje vodi udruga Snoopy u ponedjeljak je izbio požar.

Policija je dojavu o požaru zaprimila oko 14 sati, a na mjesto požara poslani su vatrogasci. U požaru nije ozlieđena ni jedna osoba, ni životinja, ali je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća eura. Izgorjela je mobilna kućica, kamp-prikolica i boks za pse.

"Policijski službenici su u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavili očevid te utvrdili da je uzrok požara kvar na električnom grijaćem prekrivaču, koji se nalazio u mobilnoj kućici", stoji u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužili je organizatori Pula izgubila spor oko zabranjenog koncerta, stigla reakcija gradonačelnika: "Ne odustajemo od svojih argumenata"

O požaru se na svojoj Facebook stranici oglasila i sama udruga.

"Još jednom zahvaljujemo vatrogascima i policiji na brzoj reakciji. Svi smo dobro, nitko nije ozlijeđen, smještajni kapaciteti za pse su neoštećeni, a maca koja je obitavala u mobilnoj kućici srećom je uspjela pobjeći", napisali su u objavi te zahvalili svojim pratiteljima na pomoći i brizi. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene