Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorene ceste

Iz HAK-a upozoravaju: "Ne krećite na put ako nije nužno, a ako morate pridržavajte se sljedećih savjeta"

Aktualno Galerija Nepovoljni vremenski uvjeti - 3 Nepovoljni vremenski uvjeti - 3 Foto: Dnevnik Nove TV Nepovoljni vremenski uvjeti - 2 Nepovoljni vremenski uvjeti - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Nepovoljni vremenski uvjeti - 1 Nepovoljni vremenski uvjeti - 1 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Ivana Mišlov, HAK Galerija 1/4 >>
Reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić popričao je s Ivanom Mišlov iz Hrvatskog autokluba o savjetima i prognozi u prometu u narednim danima.

Zbog zimskih uvjeta bilo je problema u prometu, a upravo o tome je sa svojom gošćom razgovarao reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić.

Za probleme u prometu glavni krivac nije snijeg. Olujni vjetar zatvorio je dijelove autocesta i prema jugu, ali i prema Istri. Tako je uglavnom cijeli ponedjeljak.

O najnovijim informacijama u prometu popričao je s Ivanom Mišlov iz Hrvatskog autokluba.

"Prekinut je promet na autocesti A1 između Svetog Roka i Posedarja, no alternativa uvijek postoji. Razlog nisu zimski uvjeti nego vjetar. Isto tako, na Jadranskoj magistrali obustavljen je promet između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Pročitajte i ovo Žrtva napada Roditelji najavljuju prosvjed Žrtva napada u Vukovaru progovorila za Dnevnik Nove TV: "Vikali su 'Delije' i 'vadi nož' pa premlatili prijatelje koji pričaju na ekavici"

Pročitajte i ovo Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti''

Ograničenja su i na drugim cestama u primorju, uključujući autocestu Rijeka-Zagreb gdje smiju prometovati samo osobna vozila između čvorova Kikovica i Delnice", objasnila je gošća Ivana Mišlov.

Što se tiče prognoze za utorak, podijelila je da se očekuje olujni vjetar, na mahove s orkanskim udarima podno Velebita.

Iz HAK-a apeliraju na vozače da ne kreću na put ako nije nužno.

"Ako je ipak nužno putovanje, zimska oprema je obvezna. Na put krenite odmorni, provjeravajte kakvo je stanje na cestama, jesu li zatvorene ceste i koje su dionice otvorene te ima li negdje zastoja kako bi se izbjegla dodatna nervoza."

S obzirom na to da bi vjetar mogao stvarati probleme, osim opreza, u narednim će danima trebati i dosta strpljenja na putovanju.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene