Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRUČNJAK ZA STEM

Jedan od najpopularnijih domaćih profesora fizike se prijavio za člana skupine za kurikularnu reformu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Puljak prijavio se za člana Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme.

Ivica Puljak, član Predsjedništva stranke Pametno, objavio je na svom profilu na Facebooku da se prijavio za člana Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Ivica Puljak fizičar u politici Tko je Ivica Puljak? Suradnika se ne odriče ni zbog prijetnji i seks-afere, a priznaje jednu ovisnost: "Kad skrivaš od vlastite djece..."

"Da sve bude transparentno, evo objavljujem da sam se prijavio za člana Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme, kao stručnjak u STEM području", napisao je Puljak. 

U svojoj prijavi, koju je također objavio, navodi da se javlja kao stručnjak iz područja prirodoslovlja, tehnologije, inženjerstva i matematike.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je javni natječaj za voditelja i dvanaest članova Ekspertne radne skupine za provođenje kurikularne reforme. 

Boris Jokić, nekadašnji voditelj danas rasformirane radne skupine za kurikularnu reformu, prije nekoliko dana je također potvrdio da će se ponovo prijaviti za voditelja. "Mislim da nemam drugog izbora nego se javiti", rekao nam je tada Jokić. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene