Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Split pred izborima

Nižu se niski udarci: Kampanja je već počela, spominju se smokvin list i impotentna politika

Sučeljavanje Ivice Puljka i Vice Mihanovića
Sučeljavanje Ivice Puljka i Vice Mihanovića Foto: DNEVNIK.hr
Splitski gradonačelnik Ivica Puljak, koji je potvrdio da podnosi ostavku i da će se na izvanrednim izborima ponovno kandidirati, u petak je poručio da HDZ u Splitu "panično traži" kandidata, navodeći kako ga zanima tko će biti "smokvin list" za bivšeg kandidata Vicu Mihanovića, kriminal i korupciju HDZ-a.

"HDZ u Splitu panično traži kandidata koji će zamijeniti doktora Vicu (Mihanovića)", objavio je Ivica Puljak na svom Facebook profilu.

Pritom je poručio kako ga baš zanima koji će to ugledni građanin Splita "pristati da bude smokvin list za Vicu Mihanovića, kriminal i korupciju HDZ-a i koaliciju s Kerumom".

"Čekamo stoga da nam HDZ predstavi najbolju prvotravanjsku šalu. Jedno novo lice i priču da je to novi HDZ koji nema veze sa starim", istaknuo je Puljak.

Pročitajte i ovo Željko Kerum ZA DNEVNIK NOVE TV Kerum: "Puljkov igrokaz je ruganje Splitu. Oni imaju neke tajne o tome što su radili. Ne vidim razloga zašto bi dao ostavku zbog svog zamjenika"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAJSKUPLJI MANEVAR Splitski SDP: "Što ako Ivošević bude osuđen? Hoće li se onda treći put ići u izbore"

Objavu je zaključio porukom kako se takva priča već imala prilike gledati te da "znamo kako uvijek završi".

Puljak i njegov prvi zamjenik Bojan Ivošević u četvrtak potvrdili da podnose ostavke na svoje dužnosti i najavili da će sudjelovati na novim izborima.

''Ugledan znanstvenik politički štiti svog zamjenika nasilnog uličara''

Nije trebalo dugo da se na istoj društvenoj mreži javi i prozvani Vice Mihanović.

''Ono što je obilježilo kratki mandat impotentne gradske vlasti na (zasad najavljenom) odlasku je bavljenje svime osim onim za što su ih građani izabrali. Gospodin Puljak tako sada nakon što je izazvao prijevremene izbore u Splitu pokušava zamisliti kakav bi to bio ugledan građanin koji bi bio kandidat HDZ-a za gradonačelnika.

Bilo bi mu bolje da pokuša zamisliti koji bi to ugledan znanstvenik politički štitio svog zamjenika nasilnog uličara koji je prijetio ženi jer se usudila kritizirati njihov loš rad, a istovremeno je recidivist s optužnicom na leđima?'', napisao je bivši HDZ-ov kandidat za gradonačelnika u Splitu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene