Obavijesti Video Pretražite Navigacija
normalizacija prometa u tijeku

Istočni dio Zagreba bio bez napona u tramvajskoj mreži, stali tramvaji u centru grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prekidu su bile linije koje premotuju preko Zrinjevca, od Trga žrtava fašizma do Borongaja te Maksimirskom do Kvaternikovog trga do Dubrave, Šubićevom te trase prema Mihaljevcu.

Nakon što je istočni dio grada bio bez napona u tramvajskoj mreži, u tijeku je normalizacija prometa, javlja Zagrebački holding.

Pročitajte i ovo Sanacija tramvajske naponske mreže Stanje sanirano oko 18:30 Tramvaji ne voze centrom Zagreba: Kod Glavnog kolodvora oštećena je naponska mreža Zastoj tramvaja Mreža je sanirana Prometni kolaps u centru Zagreba: "Je l' može proći neki dan, a da se ne dogodi zastoj?"

U prekidu su bile linije koje premotuju preko Zrinjevca, od Trga žrtava fašizma do Borongaja te Maksimirskom do Kvaternikovog trga do Dubrave, Šubićevom te trase prema Mihaljevcu. Na terenu su bile interventne ekipe Elektre i ZET-a.

U novogodišnjoj noći, za vrijeme dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića, iz sigurnosnih će razloga tramvajski promet prema potrebi biti preusmjeren preko Glavnog kolodvora, najavljuju iz Holdinga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene