Tramvaj, ilustracija (Foto: Pixsell, Patrik Macek)
Tramvaj, ilustracija (Foto: Pixsell, Patrik Macek) Foto: Pixsell, Patrik Macek

U prekidu su bile linije koje premotuju preko Zrinjevca, od Trga žrtava fašizma do Borongaja te Maksimirskom do Kvaternikovog trga do Dubrave, Šubićevom te trase prema Mihaljevcu.


Nakon što je istočni dio grada bio bez napona u tramvajskoj mreži, u tijeku je normalizacija prometa, javlja Zagrebački holding.

Vezani članci Vatrogasci u Zagrebu izvlačili osobu ispod tramvaja - 1 Ženu u Zagrebu pregazio tramvaj, izvlačili ju vatrogasci: ''Opreza u gradskom prometu nikad dosta!'' Tramvaj naletio na muškarca (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) - 4 U naletu tramvaja smrtno stradao muškarac, tijelo je ostalo zaglavljeno na tračnicama

U prekidu su bile linije koje premotuju preko Zrinjevca, od Trga žrtava fašizma do Borongaja te Maksimirskom do Kvaternikovog trga do Dubrave, Šubićevom te trase prema Mihaljevcu. Na terenu su bile interventne ekipe Elektre i ZET-a.

U novogodišnjoj noći, za vrijeme dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića, iz sigurnosnih će razloga tramvajski promet prema potrebi biti preusmjeren preko Glavnog kolodvora, najavljuju iz Holdinga.