Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nove napetosti

Ispred kafića u Uzdolju osvanuo transparent s porukom Pupovcu: ''Milorade, to se ne zaboravlja''

Transparenti ispred kafića u Uzdolju (Foto: Facebook)
Transparenti ispred kafića u Uzdolju (Foto: Facebook) Foto: Facebook
Nove napetosti u Uzdolju! Ispred kafića u kojem su napadnuti Srbi osvanuo je transparent s porukom Miloradu Pupovcu. SDSS kaže da se radi o Bad blue boysima.

Na fotografiji koju je objavio SDSS vide se mladići ispred kafića u Uzdolju, gdje su prije dva tjedna napadnuti gosti srpske nacionalnosti.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac Razgovori Veliki Pupovčev manevar? SDSS ima novi plan za izbore, uskoro pada odluka Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 1 "nasilje uvijek i svugdje osuđujem" Predsjednica o napadu na Srbe u Uzdolju: "Nije svaki incident etnički motivirano nasilje"

''Milorade, to se ne zaboravlja!'', pisalo je na jednom. Na još dva pisalo je ''BORIČEVAC – 11 staraca, 44 žene i djece, BOSANSKO GRAHOVO – 62 žrtve, BROTNJA – 37 žrtava, ŽUPA DRVAR – potpuno pobijena, KRNJEUŠA – 200 žrtava, KULEN VAKUF – 900 žrtava'' i ''Pijetet sa žrtvama uvijek je u nama; ubojstva djece, žena i starijih bez imalo srama''.

/p>

Jedan je mještanin za Novosti rekao da su se mladići dovezli u automobilima zagrebačkih registracija.

Na putu za Split, na utakmicu Hajduk-Dinamo, pripadnici navijačke skupine izvijesili su transparente, a policija kaže da nije bilo prijava za remećenje javnog reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene