Transparenti ispred kafića u Uzdolju (Foto: Facebook)
Transparenti ispred kafića u Uzdolju (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Nove napetosti u Uzdolju! Ispred kafića u kojem su napadnuti Srbi osvanuo je transparent s porukom Miloradu Pupovcu. SDSS kaže da se radi o Bad blue boysima.


Na fotografiji koju je objavio SDSS vide se mladići ispred kafića u Uzdolju, gdje su prije dva tjedna napadnuti gosti srpske nacionalnosti.

Vezani članci Dragana Jeckov, Milorad Pupovac i Boris Milošević (Foto: Pixsell,Patrik Macek) "Dogodio se još jedan napad na Srbe - psovali su mu majku četničku i završio je u bolnici" Milorad Pupovac (Foto: Dnevnik.hr) Pupovac o napadu kod Knina: "Ovo se nije događalo niti u najtežim poratnim vremenima. Mještani su potreseni"

''Milorade, to se ne zaboravlja!'', pisalo je na jednom. Na još dva pisalo je ''BORIČEVAC – 11 staraca, 44 žene i djece, BOSANSKO GRAHOVO – 62 žrtve, BROTNJA – 37 žrtava, ŽUPA DRVAR – potpuno pobijena, KRNJEUŠA – 200 žrtava, KULEN VAKUF – 900 žrtava'' i ''Pijetet sa žrtvama uvijek je u nama; ubojstva djece, žena i starijih bez imalo srama''.

/p>

Jedan je mještanin za Novosti rekao da su se mladići dovezli u automobilima zagrebačkih registracija.

Na putu za Split, na utakmicu Hajduk-Dinamo, pripadnici navijačke skupine izvijesili su transparente, a policija kaže da nije bilo prijava za remećenje javnog reda i mira.