Pijani vozač koji je u prometnoj nesreći prošle nedjelje ozlijedio majku i njezino dvoje maloljetne djece , 23-godišnji Josip Kiš, otvorio je dušu i ispričao kako se dogodila nesreća kod Đurđevca.

Galerija


S 3,79 promila alkohola u krvi prošle je nedjelje za volan sjeo 23-godišnji Josip. U tako pijanom stanju skrivio je prometnu nesreću između Đurevca i Grkina u kojoj su lakše stradali majka i njezino dvoje djece.

Vezani članci Kod Ivanje Reke kamion sletio s autoputa - 4 Još jedna nesreća na hrvatskim cestama: Kod Ivanje Reke kamion sletio s autoputa i prevrnuo se, jedna osoba ozlijeđena Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Detalji tragedije kod Slavonskog Broda - uhićen vozač autobusa smrti: "Rekao je da je na trenutak zaspao"

U čašicu je zavirio na proslavi prve pričasti u Đurđevcu. ''Znate kako to već ide na takvim feštama. Društvo vas povuče i krene malo s rakijom za aperitiv, pa malo pive i vina, pa onda još pokoja zdravica sa žesticom i to me je 'ftrglo'. Nikad se dosad nisam tako napio'', priča Josip koji niti nema vozačku dozvolu.

Nitko ga nije mogao nagovoriti da ne sjeda za volan. ''Nisam popustio i sjeo sam za volan. Sjećam se vožnje do izlaza iz Đurđevca. Zaspao sam za volanom, a to je prema tvrdnjama liječnika bila alkoholna koma i sljedeće čega se sjećam su prizori iz bolnice. Sestre su me budile i rekle mi što se dogodilo. Moje prvo pitanje bilo je kako su djeca. Nikad sebi ne bih mogao oprostiti da se njima nešto dogodilo. Hvala Bogu da je moja nepromišljenost i glupost imala sretan kraj. Sramim se zbog svega što se dogodilo i ovo mi je dobra lekcija da više nikad ne vozim pijan, a ni bez vozačke dozvole'', kazao je Josip, piše Podravski.hr.

Majka i dvoje djece koji su stradali u prometnoj nesreći još su uvijek u šoku. Da 34-godišnja vozačica nije pokušala izbjeći direktan sudar, posljedice bi sigurno bile još teže. ''Prije samog zavoja odjedanput se auto iz suprotnog smjera našao u mojoj traci i refleksno sam pokušala skrenuti, no sudar nisam mogla izbjeći. Mi smo se nakon udara zaletjeli u drvo. Aktivirali su se zračni jastuci i kako je sve bilo puno dima i prašine, bila sam u strahu da se auto nije zapalio. Još uvijek zbog šoka osjećamo posljedice nesreće, a najviše šestogodišnji sin koji se od nedjelje noću stalno budi s plačem i strahom. To je za njega velika trauma i pitanje je kad će se od nje oporaviti'', kaže potresena 34-godišnjakinja.