Rekord DNEVNIK.hr-a
Rekord DNEVNIK.hr-a Foto: DNEVNIK.hr

DNEVNIK.hr završio je 2019. godinu kao najčitaniji portal u Hrvatskoj. Prema Gemiusu, u prosincu je imao 1.988.103 stvarnih korisnika te je za 40.000 nadmašio svoj najbolji dosadašnji rezultat.


Potapšali smo se po ramenu, otvorili pjenušac i nazdravili velikom uspjehu. No od velikih brojki i zamršenih statističkih analiza još nam je važnija bila poruka koju ste nam upravo vi poslali sa svakim klikom – brzi ste, kvalitetni i vjerodostojni, čitamo vas jer imate integritet, vjerujemo vašem izvještavanju i zbog toga vam se neprestano vraćamo.

"Ovo je potvrda sjajnog posla koji cijeli tim DNEVNIK.hr-a kontinuirano radi. Posebno veseli to što je ovo priznanje čitatelja došlo u prosincu, kada je fokus javnosti bio na Predsjedničkim izborima, a s obzirom na lidersku poziciju naše multimedijalne kompanije, dokazali smo da smo medijska kuća kojoj publika najviše vjeruje.

Vezani članci DNEVNIK.hr aplikacija Evo zašto biste trebali skinuti novu DNEVNIK.hr aplikaciju (ako to već niste napravili) Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr obara rekorde: Odlični rezultati osigurali drugo mjesto među najčitanijim portalima

Sve naše redakcije dale su velik doprinos ovom iznimnom rezultatu i ostvarile izvrsne brojeve, što je potvrda da čitatelji biraju portale Nove TV kada i osim informiranja traže dodatni sadržaj. Naša predanost i odgovornost prema poslu dovela nas je do vodeće pozicije i predstavlja garanciju da ćemo i ubuduće nastaviti u istom ritmu kako ne bismo iznevjerili ogromno povjerenje koje su nam naši čitatelji ovim rezultatom dali", rekao je Nikica Škunca, direktor odjela Novih medija Nove TV.

S njime se slaže i Dina Šiljeg, v.d. glavne urednice portala DNEVNIK.hr.

"Hvala vam na povjerenju – hvala vam 1.988.103 puta! Želim zahvaliti čitateljima što su uz nas i što njihovo povjerenje u nas, prema pokazateljima, raste iz dana u dan. Broj jedan u prosincu potvrda je da smo stvorili dobar tim, suradnju s drugim timovima unutar kuće i naučili puno novih stvari. Pred nama je sada novi izazov jer treba ostati na broju jedan, a nekada je teže braniti naslov nego ga osvojiti.

No u ovom je trenutku važno da smo postigli cilj, da imamo tim urednika i novinara koji znaju raditi posao, koji su vrijedni, spremni 'zapeti' kada je potrebno i, što je najvažnije, našaliti se i nasmijati. Dobra atmosfera koju imamo na poslu uvelike je doprinijela ostvarivanju dobrih rezultata. Samo želim zahvaliti svima koji su bili podrška, pomagali i radili na ostvarenju našeg cilja. I čestitati svim kolegama na uspjehu koji smo ostvarili."

Povijesni rezultat u prosincu je ostvario i najbolji ženski portal u Hrvatskoj zadovoljna.hr, koji je posjetilo 1.159.464 stvarnih korisnika, čime je nadmašio dosadašnji rekord za više od 100 tisuća stvarnih korisnika.

zadovoljna.hr i u prosincu je dokazala da je najbolja prijateljica žena koja im zna preporučiti izvrsno mjesto za izlazak, inspirirati ih za tople modne igre, koja će s njima podijeliti provjereni recept za neodoljive slastice na blagdanskom stolu, uputiti pravi savjet o uređenju doma, pomoći im u ublažavanju simptoma sezonskih bolesti i drugih zimskih zdravstvenih teškoća te ih animirati nizom drugih društveno korisnih i zabavnih sadržaja.

Svoj najbolji rezultat ostvario je i najčitaniji hrvatski travel&gastro portal punkufer.hr, koji je u prosincu imao 818.511 stvarnih korisnika, čime je nadmašio dosadašnji rekord za više od 100 tisuća stvarnih korisnika.

"Sretni smo zbog velikog uspjeha naše redakcije i zbog činjenice što smo uz naše vjerne čitatelje dobili ogroman broj novih punkuferaša koji na našim stranicama traže ideje i savjete za putovanja, preporuke u koje restorane i kafiće sjesti, kamo putovati na izlet… Drago nam je i što smo prvi izbor i inspiracija mnogima u potrazi za receptima, kulinarskim trikovima i novim gastronomskim trendovima te što imamo odlične reakcije naših čitatelja na članke o povoljnim aviokartama koje produciramo svaki tjedan.

Ovi rezultati još su jedna potvrda da se trud i iskrenost prema čitateljima isplate, zato naš tim nastavlja u istom tonu. Javljajte nam se, kao i do sada, sa svojim prijedlozima i kritikama, jer smo tu zbog vas i zajedno nastavljamo otkrivati ljepšu, hedonističku, stranu života", zaključio je Srđan Brajković, urednik portala punkufer.hr.

Hvala i publici koja svakoga mjeseca vjerno prati i naš sportski portal GOL.hr, kao i zabavne sadržaje na showbuzz.hr-u.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju