Rekord DNEVNIK.hr-a
Rekord DNEVNIK.hr-a Foto: DNEVNIK.hr

DNEVNIK.hr završio je 2019. godinu kao najčitaniji portal u Hrvatskoj. Prema Gemiusu, u prosincu je imao 1.988.103 stvarnih korisnika te je za 40.000 nadmašio svoj najbolji dosadašnji rezultat.


Potapšali smo se po ramenu, otvorili pjenušac i nazdravili velikom uspjehu. No od velikih brojki i zamršenih statističkih analiza još nam je važnija bila poruka koju ste nam upravo vi poslali sa svakim klikom – brzi ste, kvalitetni i vjerodostojni, čitamo vas jer imate integritet, vjerujemo vašem izvještavanju i zbog toga vam se neprestano vraćamo.

"Ovo je potvrda sjajnog posla koji cijeli tim DNEVNIK.hr-a kontinuirano radi. Posebno veseli to što je ovo priznanje čitatelja došlo u prosincu, kada je fokus javnosti bio na Predsjedničkim izborima, a s obzirom na lidersku poziciju naše multimedijalne kompanije, dokazali smo da smo medijska kuća kojoj publika najviše vjeruje.

Vezani članci Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr i GOL.hr ovog vikenda oborili rekorde Slika nije dostupna Veliki uspjeh digitalnih kanala Nove TV u 2016. godini

Sve naše redakcije dale su velik doprinos ovom iznimnom rezultatu i ostvarile izvrsne brojeve, što je potvrda da čitatelji biraju portale Nove TV kada i osim informiranja traže dodatni sadržaj. Naša predanost i odgovornost prema poslu dovela nas je do vodeće pozicije i predstavlja garanciju da ćemo i ubuduće nastaviti u istom ritmu kako ne bismo iznevjerili ogromno povjerenje koje su nam naši čitatelji ovim rezultatom dali", rekao je Nikica Škunca, direktor odjela Novih medija Nove TV.

S njime se slaže i Dina Šiljeg, v.d. glavne urednice portala DNEVNIK.hr.

"Hvala vam na povjerenju – hvala vam 1.988.103 puta! Želim zahvaliti čitateljima što su uz nas i što njihovo povjerenje u nas, prema pokazateljima, raste iz dana u dan. Broj jedan u prosincu potvrda je da smo stvorili dobar tim, suradnju s drugim timovima unutar kuće i naučili puno novih stvari. Pred nama je sada novi izazov jer treba ostati na broju jedan, a nekada je teže braniti naslov nego ga osvojiti.

No u ovom je trenutku važno da smo postigli cilj, da imamo tim urednika i novinara koji znaju raditi posao, koji su vrijedni, spremni 'zapeti' kada je potrebno i, što je najvažnije, našaliti se i nasmijati. Dobra atmosfera koju imamo na poslu uvelike je doprinijela ostvarivanju dobrih rezultata. Samo želim zahvaliti svima koji su bili podrška, pomagali i radili na ostvarenju našeg cilja. I čestitati svim kolegama na uspjehu koji smo ostvarili."

Povijesni rezultat u prosincu je ostvario i najbolji ženski portal u Hrvatskoj zadovoljna.hr, koji je posjetilo 1.159.464 stvarnih korisnika, čime je nadmašio dosadašnji rekord za više od 100 tisuća stvarnih korisnika.

zadovoljna.hr i u prosincu je dokazala da je najbolja prijateljica žena koja im zna preporučiti izvrsno mjesto za izlazak, inspirirati ih za tople modne igre, koja će s njima podijeliti provjereni recept za neodoljive slastice na blagdanskom stolu, uputiti pravi savjet o uređenju doma, pomoći im u ublažavanju simptoma sezonskih bolesti i drugih zimskih zdravstvenih teškoća te ih animirati nizom drugih društveno korisnih i zabavnih sadržaja.

Svoj najbolji rezultat ostvario je i najčitaniji hrvatski travel&gastro portal punkufer.hr, koji je u prosincu imao 818.511 stvarnih korisnika, čime je nadmašio dosadašnji rekord za više od 100 tisuća stvarnih korisnika.

"Sretni smo zbog velikog uspjeha naše redakcije i zbog činjenice što smo uz naše vjerne čitatelje dobili ogroman broj novih punkuferaša koji na našim stranicama traže ideje i savjete za putovanja, preporuke u koje restorane i kafiće sjesti, kamo putovati na izlet… Drago nam je i što smo prvi izbor i inspiracija mnogima u potrazi za receptima, kulinarskim trikovima i novim gastronomskim trendovima te što imamo odlične reakcije naših čitatelja na članke o povoljnim aviokartama koje produciramo svaki tjedan.

Ovi rezultati još su jedna potvrda da se trud i iskrenost prema čitateljima isplate, zato naš tim nastavlja u istom tonu. Javljajte nam se, kao i do sada, sa svojim prijedlozima i kritikama, jer smo tu zbog vas i zajedno nastavljamo otkrivati ljepšu, hedonističku, stranu života", zaključio je Srđan Brajković, urednik portala punkufer.hr.

Hvala i publici koja svakoga mjeseca vjerno prati i naš sportski portal GOL.hr, kao i zabavne sadržaje na showbuzz.hr-u.