Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HVALA VAM!

DNEVNIK.hr je najčitaniji portal u Hrvatskoj peti mjesec zaredom: Nadmašili konkurenciju s gotovo 2,14 milijuna stvarnih korisnika

DNEVNIK.HR
DNEVNIK.HR Foto: DNEVNIK.HR
Peti mjesec zaredom DNEVNIK.hr je najčitaniji portal u Hrvatskoj. Showbuzz.hr i TV Rubrika srušili su vlastite rekorde.

Gledajući rezultate čitanosti portala u listopadu, jasno je vidljivo da je DNEVNIK.hr, najčitaniji domaći news portal, i peti mjesec zaredom nadmašio konkurenciju, i to s 2.137.438 stvarnih korisnika.

Showbuzz.hr je najčitaniji i najklikaniji showbiz portal, koji je u listopadu srušio vlastiti rekord s gotovo 1 milijun i 500 tisuća stvarnih korisnika. Ovaj je portal zabilježio u listopadu 16 posto više stvarnih korisnika nego isti mjesec prošle godine i 10 posto više nego prošli mjesec.

Prošlog mjeseca na portalu showbuzz.hr krenula je i druga sezona zabavnih internetskih emisija ''Fakap'' voditeljica Mie Kovačić i Ide Prester, koje su također ostvarile sjajne rezultate.

Osim pojačanog interesa za showbiz teme, listopad nam pokazuje da je u porastu i interes za TV sadržajima iz bogate ponude programa Nove TV. Tako su i stranice TV formata također srušile vlastiti rekord s 690.962 stvarna korisnika i 38 posto su čitanije u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Vijesti DNEVNIK.hr-a su prvi izbor čitatelja za informiranje o aktualnostima s 1.371.551 stvarnih korisnika, što je za gotovo 63.000 stvarnih korisnika više od prvog idućeg konkurenta.

Uspjeh news portala Nova TV grupe prate i specijalizirani povezani portali, zadovoljna.hr, punkufer.hr i zimo.hr, koji su i u listopadu prvi izbor čitatelja u svojim kategorijama. Portal zadovoljna.hr je najklikaniji ženski portal s nešto više od 18 milijuna i 500 tisuća pregleda stranica. Među travel & gastro portalima punkufer.hr i dalje predvodi s ostvarenih 848.986 stvarnih korisnika, te zimo.hr s 453.071 stvarnim korisnikom.

DNEVNIK.hr od listopada nudi još raznovrsniji sadržaj zahvaljujući akviziciji najčitanijeg portala o zdravlju – Kreni Zdravo.

Najnovije news, lifestyle, sportske i tech sadržaje čitatelji odnedavno mogu pratiti i preko nove mobilne aplikacije DNEVNIK.hr-a, koja je brza, pregledna, jednostavna za korištenje i u potpunosti prilagođena korisniku. Aplikacija je do sada preuzeta više od 30 tisuća puta te je, prema Gemiusu, druga najposjećenija news mobilna aplikacija u listopadu.

Lako dostupne vijesti, galerije ili video sadržaj, mogućnosti personalizacije te jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala samo su neke od prednosti zbog kojih je nova aplikacija u kratkom roku od pokretanja dobila odlične ocjene i veliki broj pozitivnih komentara korisnika.

Linkove za preuzimanje nove mobilne aplikacije DNEVNIK.hr-a potražite OVDJE.

Link je također dostupan i OVDJE.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene