Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne boji se zime

Skočio u Cetinu na -4 stupnja: "Što hladnije, to bolje!"

Kupanje u hladnoj Cetini (FOTO: printscreen/video čitatelja)
Kupanje u hladnoj Cetini (FOTO: printscreen/video čitatelja) printscreen/video čitatelja
Aktualno Galerija +0 Kupanje u hladnoj Cetini (FOTO: printscreen/video čitatelja) Galerija 1/1 >>
Iako su izrazito niske temperature i snijeg stigli i na jug Hrvatske jedan avanturist nije odustao od svoje tradicije kupanja u hladnoj Cetini.

Onako, za svoj gušt Zdravko Rozić zvani Čakur, unatoč temperaturi zraka od -4 i tek nešto malo toplijoj Cetini, uskočio je u moćnu rijeku kao što čini svaki slobodan dan. "Njemu što je hladnije to bolje", kaže Zdravkov prijatelj Drago Tomić.

Pročitajte i ovo Hrabri pulski kupači zaplivali u moru - 29 Šampanjac i more Pedesetak kupača zaplivalo: "Ovo radimo jer volimo izazove, lijepo nam je i družimo se" Poruka u boci Lijepa priča FOTO Kupanje u studenom ženi iz Pule donijelo je veliko iznenađenje: "Nikad mi se takvo nešto nije dogodilo"

Zdravko i Drago iz Trnbusa u zaleđu Omiša članovi su Lakomih avanturista, grupe zaljubljenika u rijeku Cetinu. Tako ih je prozvao naš slavni avanturist Stipe Božić kada je vidio da voze rafting na kamionskim zračnicama po nemirnoj rijeci. Osim raftinga, posljednjih nekoliko godina organiziraju i novogodišnje kupanje na Cetini. 

Hladnoće se ne boje, a kažu da "ako Drava ima svog Čovjeka tuljana, ima i Cetina".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene