Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon incidenta u Saboru

HDZ-ovac pozvao Krešu Beljaka na obračun: "Samo izaberite mjesto i vrijeme". Pogledajte što mu je šef HSS-a odgovorio

Krešo Beljak odgovorio na poziv za obračun (Screenshot: Twitter)
Krešo Beljak odgovorio na poziv za obračun (Screenshot: Twitter)
Aktualno Galerija +0 Krešo Beljak odgovorio na poziv za obračun (Screenshot: Twitter) Galerija 1/1 >>
Šef HSS-a Krešo Beljak u Saboru je u utorak umalo izazvao fizički obračun prepirući se s predsjedavajućim Gordanom Jandrokovićem i HDZ-ovim zastupnicima

Beljak je tako HDZ-ovce nazvao "kukavicama", a nakon Sabora prepucavanje se preselilo na društvene mreže. HDZ je tako na Twitteru objavio anketu u kojem korisnike poziva da odgovore na pitanje tko je veći agresivac - Beljak ili Grmoja.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Na rubu fizičkog obračuna Jandroković o incidentu u Saboru: ''Hrvatska javnost je vidjela o kakvim se ljudima radi'' Sabor - 5 Burna rasprava VIDEO Šokantne scene u Saboru: Pogledajte kako su zastupnici krenuli na Jandrokovića

Tviteraši su jedva dočekali pa su kao treću opciju ponudili HDZ-ova župana Alojza Tomaševića, kojeg je supruga optužila za nasilje.

U raspravu se uključila i voditeljica službe za odnose s javnošću i medijima HSS-a Ivana Tomić.

Ona je, uz Tomaševića, ponudila i  člana HDZ-a Zlatka Jurišića te citirala njegov mail u kojem Beljaka poziva na fizički obračun.

Sadržaj e-maila prenosimo u izvornom obliku:

"Štovani gosp. Beljak, potaknut vašim pozivom članovima HDZ-a, a koji su po vašem mišljenju kukavice, šaljem vam sljedeći prijedlog: zovem se Zlatko Jurišić, prebivam u Vinkovcima, star sam 53 godine, visok 178 centimetara, težak 72 kg, član sam HDZ-a  i ne smatram se kukavicom. Prijedlog je sljedeći: izaberite mjesto i vrijeme i doči ću da odmjerimo snage, čisto zbog obraza, ništa osobno. Lijep pozdrav iz Vinkovaca".

Beljak je izazivaču na dvoboj ubrzo i odgovorio.

"Evo jednog pismenog i hrabrog ali gluhog. Ja nisam zainteresiran jer je stariji i niži od mene pa ne bi bilo fer. Ali ako netko na lajni jest, podaci su tu", poručio je Beljak.

Krešo Beljak odgovorio na poziv za obračun (Screenshot: Twitter) Krešo Beljak odgovorio na poziv za obračun (Screenshot: Twitter)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene