Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proslavio Prvi maj

HDZ-ovac pod utjecajem alkohola skrivio nesreću: Zabio se u kamenu ogradu, prevezen u bolnicu

Prometna policija
Prometna policija Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Župe dubrovačke Lovorko Klešković vozio je pod utjecajem alkohola i skrivio prometnu nesreću.

Lovorko Klešković, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Župe dubrovačke, u ponedjeljak je vozio pod utjecajem alkohola i skrivio je prometnu nesreću.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, Klešković je upravljao automobilom s 1,64 promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Smješten u posebnu prostoriju S gotovo dva promila alkohola u krvi usred noći vozio bicikl, a onda su ga uočili policajci

Pročitajte i ovo Ilustracija Smješten na triježnjenje Ovo se ne viđa svaki dan: Mrtav pijan sjeo za volan, izmjerena mu nestvarna količina promila

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Dubrovački dnevnik potvrdili su da se u Župi dubrovačkoj dogodila prometna nesreća.

"Danas oko 16:20 u Ulici dragovoljaca Domovinskog rata došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo kojim je upravljao 57-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola. On je vozilom udario u kamenu ogradu te je prevezen u Opću bolnicu Dubrovnik, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede i pružena liječnička pomoć", rečeno im je iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene