Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA TWITTERU

Grmoja osuo paljbu po Pupovcu: "Oporba se boji dirnuti u njega, Milošević je samo odrađivao. Evo ekskluzive za medije..."

Nikola Grmoja
Nikola Grmoja Foto: DNEVNIK.hr
Nikola Grmoja na Twitteru je ponovno ustvrdio da je trebalo uhititi i Milorada Pupovca te objavio detalje o jednoj tvrtki koja se spominje u istrazi u sklopu koje je uhićen Darko Horvat.

Mostovac Nikola Grmoja danas je komentirao stavljanje na raspolaganje mandat potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića nakon što je otkriveno da je sudjelovao u namještanju dodjele proračunskih sredstava poduzetnicima.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac O rezultatima izbora Pupovac: "Duhove koji su pušteni prije izbora treba vratiti u bocu" Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi

Upitao se tada i zašto, uz ministra Darka Horvata, nije uhićen i Milorad Pupovac. "Što se tiče tog moraliziranja Milorada Pupovca, postavio bih samo jedno pitanje. Zašto nije uhićen Milorad Pupovac budući da je bio na sastancima gdje su se dogovarali poticaji tim tvrtkama koje ne zadovoljavaju kriterije? Očito je da Milošević nije ovo radio sam nego po nalogu Pupovca, koji vuče sve konce po pitanju SDSS-a, glavnog koalicijskog partnera. Ovime je potvrđeno da je on etnobiznismen desetljeća."

Kasnije tijekom dana oglasio se i na Twitteru.

"Kad neće DORH i impotentna lijeva oporba koja se boji dirnuti u Pupovca, hoćemo mi mostovci. Evo ekskluzive za medije: Tvrtka NELE TURBO d.o.o. koja je dobila poticaj preko Miloševića je tvrtka prvog susjeda Jeckov u Negoslavcima u Željezničkoj ulici. Milošević je samo odrađivao." 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene