Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražit će raspuštanje Sabora

Grmoja oštro o Miloševićevu stavljanju mandata na raspolaganje: ''Zašto nije uhićen Pupovac? On je etnobiznismen stoljeća''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostovac Nikola Grmoja komentirao je stavljanje na raspolaganje mandat potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića nakon što je otkriveno da je sudjelovao u namještanju dodjele proračunskih sredstava poduzetnicima.

Nakon što je Milorad Pupovac kazao da je potpredsjednik Vlade Boris Milošević stavio mandat na raspolaganje premijeru jer se otkrilo da je sudjelovao u namještanju dodjele proračunskih sredstava poduzetnicima, Mostovac Nikola Grmoja pita se zašto, uz ministra Darka Horvata, nije uhićen i Milorad Pupovac.

''Što se tiče tog moraliziranja Milorada Pupovca, postavio bih samo jedno pitanje. Zašto nije uhćen Milorad Pupovac budući da je bio na stastancima gdje su se dogovarali poticaji tim tvrtkama koje ne zadovoljavaju kriterije?

Pročitajte i ovo Boris Milošević, potpredsjednik Vlade novo PRAZNO MJESTO U VLADI? Boris Milošević stavio mandat na raspolaganje Andreju Plenkoviću: ''On se, kao i mi, priprema za sve što je pred njim''

Očito je da Milošević nije ovo radio sam nego po nalogu Pupovca koji vuče sve konce po pitanju SDSS-a, glavnog koalicijskog partnera. Ovime je potvrđeno da je on etnobiznismen desetljeća. Potvrđeno je da je Vlada namještala poticaje onima koji imaju članske iskaznice. Potvrđeno je da je ovo trgovačka koalicija i grozim se svih koji pričaju o rekonstrukciji Vlade. U svakoj normalnoj zemlji ovo bi značilo pad vlade'', kaže Grmoja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SVJEDOKINJE U USKOK-u Objavljeni ključni iskazi protiv Horvata: "Rekla sam da dijeli poticaje mimo pravila. Odgovorio je da je to njegova odluka"

''Gotovo svi zastupnici su hodočastili u Horvatovo ministarstvo kako bi sređivali poticaje onima koji nisu zadovoljili kriterije i očekujem raspisivanje prijevremenih izbora”, prenosi N1Grmojine riječi koji dodaje da će tražiti i raspuštanje Sabora.

''Ne očekujem od ljudi koje ne čeka nikakva budućnost u slučaju novih izbora da to potpišu. Mi ćemo ići na dvije opcije, raspuštanje Sabora i ‘fetica po fetica’ otkidanje krakova ove hobotnice'', poručio je.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene