Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje seli koja škola

Objavljen raspored sanacija: Evo gdje će učenici srednjih škola oštećenih u potresu pohađati nastavu od sljedeće školske godine

Gdje će srednjoškolci škola oštećenih u potresu pohađati nastavu
Gdje će srednjoškolci škola oštećenih u potresu pohađati nastavu Foto: Gradski ured za obrazovanje/DNEVNIK.hr
Zagrebački Gradski ured za obrazovanje objavio je gdje će se učenici srednjih škola oštećenih u potresu od sljedeće školske godine pohađati nastavu.

Učenici oštećenih škola nastavu će pohađati u školama koje nastavu organiziraju u jednoj smjeni. Spomenute će škole nastavu privremeno organizirati u dvije smjene kako ne bi došlo do situacije da učenici jedne škole nastavu pohađaju isključivo u popodnevnoj smjeni.

Pročitajte i ovo Potres u blizini Rijeke Magnitude 3,1 Potres u blizini Rijeke: "Izuzetno jak i glasan zvuk. Kao da je nešto eksplodiralo" Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće"

Raspored preseljenja i datumi završetka sanacije oštećenja srednjih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021 pogledajte u nastavku:

Gdje će srednjoškolci škola oštećenih u potresu pohađati nastavu Gdje će srednjoškolci škola oštećenih u potresu pohađati nastavu (Foto: Gradski ured za obrazovanje/DNEVNIK.hr)

Iz Ureda poručuju kako će svi učenici korisnici Učeničkog doma Ante Brune Bušića biti smješteni u Učeničkom domu Novi Zagreb. Raspored premještaja učenika osnovnih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021. bit će poznat do kraja tjedna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene