Gdje će srednjoškolci škola oštećenih u potresu pohađati nastavu
Gdje će srednjoškolci škola oštećenih u potresu pohađati nastavu Foto: Gradski ured za obrazovanje/DNEVNIK.hr

Zagrebački Gradski ured za obrazovanje objavio je gdje će se učenici srednjih škola oštećenih u potresu od sljedeće školske godine pohađati nastavu.


Učenici oštećenih škola nastavu će pohađati u školama koje nastavu organiziraju u jednoj smjeni. Spomenute će škole nastavu privremeno organizirati u dvije smjene kako ne bi došlo do situacije da učenici jedne škole nastavu pohađaju isključivo u popodnevnoj smjeni.

Vezani članci Potres kod Petrinje Novo podrhtavanje kod Petrinje: Tlo se zatreslo 2,3 prema Richteru Časna sestra - 4 Klarisama treba pomoć: U potresu je nastradao njihov samostan, a nikome se ne mogu obratiti - "Oni koji tamo rade stavljaju naše zahtjeve u ladice"

Raspored preseljenja i datumi završetka sanacije oštećenja srednjih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021 pogledajte u nastavku:

Gdje će srednjoškolci škola oštećenih u potresu pohađati nastavu Gdje će srednjoškolci škola oštećenih u potresu pohađati nastavu (Foto: Gradski ured za obrazovanje/DNEVNIK.hr)

Iz Ureda poručuju kako će svi učenici korisnici Učeničkog doma Ante Brune Bušića biti smješteni u Učeničkom domu Novi Zagreb. Raspored premještaja učenika osnovnih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021. bit će poznat do kraja tjedna.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju