Oštećenja na Gimnaziji Tituša Brezovačkog
Oštećenja na Gimnaziji Tituša Brezovačkog Foto: Damir Jelenski

Zagrebački Gradski ured za obrazovanje objavio je gdje će se učenici srednjih škola oštećenih u potresu od sljedeće školske godine pohađati nastavu.


Učenici oštećenih škola nastavu će pohađati u školama koje nastavu organiziraju u jednoj smjeni. Spomenute će škole nastavu privremeno organizirati u dvije smjene kako ne bi došlo do situacije da učenici jedne škole nastavu pohađaju isključivo u popodnevnoj smjeni.

Vezani članci Slabiji potres u Zagrebu Slabiji potres probudio Zagrepčane: ''Baš je ljuljalo. Čula sam luster kako zvecka, krevet mi se micao" Ivica Šušković, vlasnik kuće za rušenje, i Domagoj Mikić Vlasnik potresom uništene kuće na zagrebačkom Medvedskom bregu: "Odem u grad, vratim se nazad, vidim kuću i srce mi puca..."

Raspored preseljenja i datumi završetka sanacije oštećenja srednjih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021 pogledajte u nastavku:

Oštećenja na Gimnaziji Tituša Brezovačkog
Gdje će srednjoškolci škola oštećenih u potresu pohađati nastavu (Foto: Gradski ured za obrazovanje/DNEVNIK.hr)

Iz Ureda poručuju kako će svi učenici korisnici Učeničkog doma Ante Brune Bušića biti smješteni u Učeničkom domu Novi Zagreb. Raspored premještaja učenika osnovnih škola oštećenih u potresu koje neće biti spremne za rad prvog dana školske godine 2020./2021. bit će poznat do kraja tjedna.