Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sigurnost na prvom mjestu

IKEA povlači popularan proizvod: Kupcima će vratiti novac i bez računa

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
IKEA je pozvala sve kupce koji su kupili igru pecanja riba BLÅVINGAD da je prestanu upotrebljavati te da se obrate tvrtki za povrat novca.

Kako je IKEA objavila, igračka za pecanje riba BLÅVINGAD povlači se iz prodaje te se kupci pozivaju da se jave kako bi dobili povrat novca.

"Sigurnost kupaca polazna je točka u tvrtki. Stoga poduzimamo mjere opreza i zbog potencijalne opasnosti od gušenja povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno). Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tomu, saznali smo da se male zakovice na ovoj igrački mogu olabaviti, zbog čega može doći do potencijalne opasnosti od gušenja, osobito za malu djecu. Stoga povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno)", poručili su iz te trgovine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Preventivno povlačenje Povlači se nekoliko serija jednog lijeka: Ako ga imate, vratite ga u ljekarnu i obratite se liječniku

Naglasili su da se igračka može vratiti u robnu kuću uz puni povrat novca te da pritom nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).

Više možete saznati na IKEA.hr ili se obratite tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

Pročitajte i ovo Ilustracija Provjerite zalihe Povlači se proizvod koji se često koristi: Sadrži sastojke koji mogu oštetiti živčani sustav

Tvrtka se ispričala na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati povlačenje tog proizvoda.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene