Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Startaj Hrvatska

Goran nam je pokazao svoj novi pogon i proveo nas kroz proces izrade Zorine masti za pobjednike nagradnog natječaja

Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska
Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska Nova Studio
Aktualno Galerija Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska Foto: Nova Studio Zorina mast spremna je za dobitnike nagradnog natječaja Nove TV Zorina mast spremna je za dobitnike nagradnog natječaja Nove TV Foto: Nova Studio +0 Zorina mast spremna je za dobitnike nagradnog natječaja Nove TV Galerija 1/3 >>
Nakon pobjede u prvoj sezoni emisije Startaj Hrvatska i proglašenja Zorine masti HIT proizvodom 2020., odmarati Goran ne stigne jer posao teče dalje, i to više nego ikad. Ipak, pronašao je vremena da snimi proces proizvodnje 10 Zorinih masti i pobjednike nagradnog natječaja Nove TV dodatno razveseli.

Da Goran može sam proizvesti osam tisuća komada Zorine masti, uvjerili smo se tijekom emitiranja emisije Startaj Hrvatska. Od tada je Goran puno uložio u svoju proizvodnju jer se potražnja svakim danom sve više širi. Najnovija investicija su mu punilice koje za njega znače značajnu uštedu vremena. Ipak, za pobjednike nagradnog natječaja Nove TV Goran je odlučio kutijice napuniti ručno jer, kako kaže, ipak je veći žar lijevati iz teće.

Pročitajte i ovo Goran Čipčić s babom Zorom Startaj Hrvatska Unuk za poželjeti: Goran je od bakine kreme pokrenuo posao kako bi joj zahvalio za sve što je ona učinila za njega Goran Čipčić Startaj Hrvatska Goran Čipčić o ostvarenju svog sna: ''Ja sam tu nebitan, želim da ljudi znaju gdje mogu pronaći pomoć kada imaju problema s kožom''

Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska Zorina mast spremna je za dobitnike nagradnog natječaja Nove TV (Foto: Nova Studio)

Proglašenjem Zorine masti HIT proizvodom 2020. Goran je dobio ugovor na dvije godine, posebnu promociju i proširenje prodaje na sve poslovnice trgovina SPAR i INTESPAR u Hrvatskoj.

Zorina mast za njegu nadražene kože nastala je prema tradicionalnoj recepturi koja se generacijama prenosi s koljena na koljeno u obitelji Gorana Čipčića, a nadaleko je poznata po svojem blagotvornom djelovanju.

Ona hrani i regenerira kožu, umiruje ju i pomaže njezinoj fleksibilnosti, vraća joj prirodni tonus i daje svježinu. Zorina mast namijenjena je svim tipovima kože i svim generacijama. Svaka obitelji u njoj može pronaći univerzalnu namjenu, zbog čega mnogima postaje neizostavan proizvod svakog kućanstva.

Zorina mast proizvodi se ručno od sastojaka koji su prirodnog porijekla, bez konzervansa, umjetnih boja i mirisa. Svi sastojci koji se koriste za pripremu Zorine masti domaći su proizvodi lokalnih proizvođača i dobavljača s dugom obiteljskom tradicijom proizvodnje i prerade poljoprivrednih proizvoda. Osnova Zorine masti su macerat od gospine trave, maslinovo ulje, bazga i domaći pčelinji vosak.

Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska Zorina mast spremna je za dobitnike nagradnog natječaja Nove TV (Foto: Nova Studio)

Čestitamo sretnim dobitnicima!
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene