Sadržaj zapisnika o objavi presude Darku Kovačeviću Daruvarcu (31) podudaran je s pisanim otpravkom presude, što znači da tu nije bilo nikakvih odstupanja, kazao je u srijedu glasnogovornik Općinskog suda u Zadru Denis Klarendić osvrćući se na medijske napise o tome da bi presuda Darku Kovačeviću Daruvarcu zbog brutalnog premlaćivanje 18-godišnje Zadranke L. G. mogla bi biti ukinuta u rekordnom roku zbog pogreške sutkinje Općinskoga suda u Zadru Mitre Meštrović, odnosno zbog bitne povrede procesnog prava.

Galerija


"Odstupanja ima jedino u datumima koji se tamo navode, a takve greške u pisanju koje se odnose na imena i datume sud može ispraviti u svakoj fazi postupka rješenjem o ispravku, što je jasno propisano Zakonom o kaznenom postupku", dodao je Klarendić.

Vezani članci Darko Kovačević Daruvarac (Foto/Arhiva: Dino Stanin/Pixsell) Daruvarac nasrnuo na mladića, opet završio u pritvoru Darko Kovačević Daruvarac na čitanju presude (Foto: Dnevnik.hr) U tijeku istraga: Dvoje svjedoka brutalnog napada u slučaju Daruvarac dalo lažni iskaz?

Istaknuo je kako ne može komentirati sudske odluke, pogotovo ne one koje su nepravomoćne.

Darko Kovačević Daruvarac na Općinskom sudu u Zadru 10. siječnja proglašen je krivim za prijetnje i brutalno premlaćivanje 18-godišnje L. G. i nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, a u nedjelju 10. veljače pušten je po sili zakona iz istražnog zatvora.

Pravomoćnost presude čekat će na slobodi. (Hina)

Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"