Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolesti dišnog sustava

Gala večerom prikupljaju 15 milijuna kuna za kupnju CT uređaja za rano dijagnosticiranje raka pluća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom jedne od najvećih humanitarnih akcija u Hrvatskoj pod nazivom Otkrij na vrijeme, Zaklada Hrvatska kuća disanja i Grada Zagreba organizira gala večeru.

Zaklada Hrvatske kuće disanja i Grad Zagreb organiziraju gala večer povodom jedne od najvećih humanitarnih akcija u Hrvatskoj pod nazivom Otkrij na vrijeme.

Večera će se održati u četvrtak, 24. studenog 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin, s početkom u 19 sati. Cilj akcije je prikupiti 15 milijuna kuna za kupnju CT uređaja za rano dijagnosticiranje raka pluća.

Uz vrhunske delicije i specijalitete chefova hotela, večer će uveličati i nastupi renomiranog hrvatskog glazbenika Gibonnija, talijanskog opernog pjevača Rinalda Zulianija, novosadskog kvarteta The Frajle, a učenici Opće privatne gimnazije izvest će prigodnu predstavu.

Akciju organizira Zaklada Hrvatska kuća disanja čiji je cilj informiranje i educiranje građana i zdravstvenih djelatnika o mogućnostima sprečavanja bolesti dišnog sustava odnosno važnosti prevencije, ranog prepoznavanja, pravovremenog liječenja i suzbijanja čimbenika rizika.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene