Gala večera (Foto/Arhiva: Jurica Galoic/PIXSELL)
Gala večera (Foto/Arhiva: Jurica Galoic/PIXSELL)

Povodom jedne od najvećih humanitarnih akcija u Hrvatskoj pod nazivom Otkrij na vrijeme, Zaklada Hrvatska kuća disanja i Grada Zagreba organizira gala večeru.


Zaklada Hrvatske kuće disanja i Grad Zagreb organiziraju gala večer povodom jedne od najvećih humanitarnih akcija u Hrvatskoj pod nazivom Otkrij na vrijeme.

Večera će se održati u četvrtak, 24. studenog 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin, s početkom u 19 sati. Cilj akcije je prikupiti 15 milijuna kuna za kupnju CT uređaja za rano dijagnosticiranje raka pluća.

Uz vrhunske delicije i specijalitete chefova hotela, večer će uveličati i nastupi renomiranog hrvatskog glazbenika Gibonnija, talijanskog opernog pjevača Rinalda Zulianija, novosadskog kvarteta The Frajle, a učenici Opće privatne gimnazije izvest će prigodnu predstavu.

Akciju organizira Zaklada Hrvatska kuća disanja čiji je cilj informiranje i educiranje građana i zdravstvenih djelatnika o mogućnostima sprečavanja bolesti dišnog sustava odnosno važnosti prevencije, ranog prepoznavanja, pravovremenog liječenja i suzbijanja čimbenika rizika.