Francusko ministarstvo obrane objavilo je snimku lansiranja projektila koji je sa Sredozemlja ispaljne prema Siriji.

Galerija


Američke, britanske i francuske snage rano jutros  pogodile su Siriju zračnim napadima, kao odgovor na napad kemijskim oružjem u Dumi.

Vezani članci Ivana Petrović (Foto: Dnevnik.hr) "Rusija nije Babaroga u Siriji. Puno je toga navodnog u ovoj ružnoj priči koja traje već sedam godina" Napad na Siriju (Foto: AFP) Sirijski režim osudio napad: "To je barbarska agresija koja vodi prema jačanju tenzija u svijetu"

Francusko ministarstvo obrane objavilo je snimku lansiranja projektila koji je sa Sredozemlja ispaljne prema Siriji.

Dok se čeka reakcija Putina, ruski veleposlanik u SAD-u Anatolij Antonov upozorio je u subotu rano ujutro da će biti posljedica zbog vojnih udara na Siriju predvođenih SAD-om i istaknuo kako nije prihvatljivo uvrijediti ruskog predsjednika.

"Prije smišljeni scenarij se provodi. Opet, prijeti nam se. Upozoravali smo da takve akcije neće ostati bez posljedica", poručio je ruski veleposlanik Anatolij Antonov putem Twittera.

"Uvrijediti predsjednika Rusije neprihvatljivo je i nedopušteno. SAD - vlasnik najvećeg arsenala kemijskog oružja - nema moralno pravo kriviti druge zemlje", poručio je. (Hina)