Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za svaku osudu

Forum mladih SDP-a prenio degutantnu božićnu čestitku Srbima sina saborskog zastupnika Josipa Đakića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Forum Mladih SDP-a na svojem je Twitter profilu prenio odvratnu čestitku Ivana Đakića, sina saborskog zastupnika Josipa Đakića, na kojoj se Srbima pravoslavni Božić čestita slikom ustaše koji kolje Srbina.

Slika na kojoj ustaša drži glavu mrtvog Srbina, na svojem je Facebook profilu podijelio sin HDZ-ova saborskog zastupnika Josipa Đakića te je uz fotografiju napisao kako "Svim "prijateljima" Srbićima sretan Božić". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Sretan antiruski Božić!" Rusi poslali zastrašujuću božićnu čestitku Europljanima: Pogledajte video objavljen na državnoj televiziji Slika nije dostupna Ususret Božiću Čestitka nadbiskupa Vukšića: "Kad gladnima i obespravljenima pomognemo, primili smo također Isusa"

Forum Mladih SDP-a status je prenio na svoj Twitter uz riječi "Ako to  nije govor mržnje, onda ne znamo što je. Pozivamo nadležne institucije da reagiraju jer je ovo još jedan od nedopustivih činova!"

Ivan Đakić objavu je nakon kratkog vremena obrisao te je naknadno za 24sata rekao kako je objavu slučajno podijelio i da ju je obrisao nakon minute. 

"Stvarno mi nije bila namjera nikoga uvrijediti. Nisam nacionalist i ispričavam se. Imam puno prijatelja Srba, čak i poslovnih partnera s kojima sam u super odnosu", rekao je Ivan Đakić. 

Njegov otac, HDZ-ov zastupnik u hrvatskom Saboru, Josip Đakić, za nije htio komentirati ponašanje svog sina.

"Ne želim ništa komentirati. Sve je on (sin) komentirao. I kraj priče", rekao je kratko Josip Đakić. 

Podsjećamo, Ivan Đakić već je poznat javnosti jer je prijetio novinaru Ivanu Žadi koji ga je i prijavio Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici jer mu je Ivan prijetio zbog tekstova koje je pisao o njegovom ocu. DORH je podignuo optužnicu zbog fizičkih prijetnji. Navodno se pri prijetnjama pozivao na oca.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene