Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnja u odjelu Osmrtnice

Zaposlenici se vratili u zgradu Hanza Medije: Dojava o bombi bila je lažna

Zbog prijetnje bombom u srijedu oko 13 sati evakuirana je zgrada Hanza Medije u Koranskoj ulici Zagrebu.

Svi zaposlenici zgrade izašli su oko 13 sati jer je u odjel ''Osmrtnice'' Jutarnjeg lista stigla prijetnja bombom.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

Policija je stigla oko 13:15. Pretraživali su zgradu. No dojava o bombi bila je lažna. Zaposlenici su se vratili u zgradu nešto prije 15 sati. 

Zbog dojave o bombi prije dva dana evakuirana je i zgrada Slobodne Dalmacije, novina u vlasništvu grupe Hanza Media. Dojava da je bomba podmetnuta stigla im je oko podneva. Policija je izvijestila da je oko 13:30 završen protueksplozijski pregled te da nikakva eksplozivna naprava nije pronađena u zgradi.

Devet dana prije dojave o bombi u skladištu Slobodne Dalmacije izbio je požar koji su vatrogasci uspjeli lokalizirati za četrdesetak minuta.

Iako je tada očevidom utvrđeno da je požar izazvan iskrenjem od varenja u radionici, osoba koja je poslije telefonski zaprijetila rekla je da ni taj požar nije bio slučajan.

 

Uskoro više...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene