Nada Gačešić-Livaković najavila je predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru na njegovom predizbornom skupu u Lisinskom u Zagrebu. Istaknula se entuzijastičnim govorom i gestikulacijama.

Galerija


Glumica Nada Gačešić-Livaković gotovo je "ukrala show" predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori u punoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na predizbornom skupu u nedjelju. Skup je vodila, najblaže rečeno, vrlo entuzijastično, uz mnogo povišenih tonova.

Vezani članci Miroslav Škoro, Josip Jović Josip Jović napušta Domovinski pokret: "Škoro mi nije rekao ni hvala" Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović Ekskluzivno: Dnevnik Nove TV večeras donosi prvo veliko istraživanje o drugom krugu predsjedničkih izbora

Rekla je, između ostalog, i kako je Škoro sebe i svoju obitelj izložio "bjesomučnim napadima strukture koje drmaju Hrvatskom da bi narodu vratio ono što mu je oteto - njegovu državu Hrvatsku, slobodnu i suverenu".

Gačešić Livaković kazala je da su Hrvatima često sudili zbog domoljublja.

"A od 23. lipnja sude i njemu jer se usudio dirnuti strukture koje desetljećima drmaju Hrvatskom. Što se boje neovisnog čovjeka kojeg ne mogu kontrolirati", rekla je Gačešić Livaković i zamolila sve u dvorani da pozdrave "budućeg predsjednika Republike Hrvatske, Miroslava Škoru".

U priloženim videima pogledajte kako je izgledao nastup Gačešić-Livaković u Lisinskom.