Kolona vojnih vozila HV-a na autocesti
Kolona vojnih vozila HV-a na autocesti Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Zbog kretanja dvije kolone oklopnih i drugih vozila Hrvatske vojske, može se očekivati pojačan cestovni promet od Karlovca do graničnog prijelaza Goričan.


Ministarstvo obrane Republike Hrvatske priopćilo je da se, zbog dvije kolone oklopnih i drugih vozila Hrvatske vojske, koja će se kretati rutom od Karlovca do graničnog prijelaza Goričan, u tom dijelu može očekivati pojačani cestovni promet.

Pripadnici, tehnika i vozila iz sastava 1. hrvatskog kontingenta (HRVCON) NATO aktivnosti ojačane budnosti (eVA – enhanced Vigilance Activities) upućuju se u srijedu 27. srpnja 2022. godine cestovnim putem u područje aktivnosti u Mađarsku. Zbog toga se do 15:00 sati očekuje pojačan promet na prometnicama od Karlovca do graničnog prijelaza Goričan.

Hrvatska vojska - 3 MORH otkrio više detalja o nesreći na poligonu: Stradali je instruktor u vojsci

Dvije kolone oklopnih i drugih vozila te kamiona kretat će se rutom od vojarne "110. brigade Hrvatske vojske" u Karlovcu do Turnja, autocestom do Lučkog te dalje do Ivanje Reke, preko Varaždina i Čakovca do graničnog prijelaza Goričan.

Tijekom prolaska kolona vozila na navedenoj relaciji može se očekivati pojačani cestovni promet te se građane moli za strpljenje i razumijevanje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju