Obavijesti Pretražite Navigacija
Keleminec piše Culeju

Svađa "na marginama": "Pokušavate opravdati Kolindicu kojoj nije sjela moja poruka gadu Vučiću"

Dražen Keleminec na prosvjedu protiv Vučića (Foto: Pixell)
Dražen Keleminec na prosvjedu protiv Vučića (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Dražen Keleminec, predsjednik stranke A-HSP, obrušio se na saborskog zastupnika Stevu Culeja (HDZ) koji ga je nazvao političkim marginalcem.

Nakon što ga je saborski zastupnik Stevo Culej (HDZ) nazvao "političkim marginalcem" ustvrdivši da "zna da je predsjednica mislila na njega kada je govorila o "onima s ruba političkog spektra koji marširaju Zagrebom", Dražen Keleminec iz stranke A-HSP uputio je Culeju otvoreno pismo.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Još jedna crtica za CV Kolinda Grabar-Kitarović ima novi posao: Bit će profesorica na fakultetu Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Borovu Selu (Foto: Pixsell,Davor Javorovic) - 4 Nema zastare Kolinda Grabar-Kitarović s komemoracije u Borovu Selu: "Zločinci ne smiju mirno spavati, ali ne smije spavati ni hrvatska država"

Keleminec ističe da ne prihvaća navedene etikete te da Culej samo "pokušava naći opravdanje za Kolindu Grabar-Kitarović".

Evo što je sve Keleminec napisao Culeju:

"Odlučno odbijam političku etiketu u kojoj kažete da se Autohtona – Hrvatska stranka prava uredno pojavljuje kada je HDZ na vlasti i maršira po Zagrebu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava i osobno kao predsjednik progonjen sam i zatvaran od strane SDP-a i HDZ –a samo zato što sam "Za dom spreman", samo zato što sam "Za domovinu spreman dati svoj život", samo zato što smatram da je politika HDZ-a i SDP-a ista politika i koja vodi u propast Hrvatski narod.

Gosp. Stevo Culej, Dražen Keleminec je dragovoljac Domovinskog rata, a moj ratni put možete provjeriti u Ministarstvu branitelja. Svojom izjavom pokušavate opravdati Kolindu Grabar Kitarović koja nije mogla suzdržati svoje emocije kod posjete prijatelja, četnika Aleksandra Vučića, koji je svojim poticanjem ubio mnoge branitelje i civile u agresiji na Hrvatsku, jer vašoj dragoj Kolindici nije sjela moja poruka tom gadu "Marš van iz Hrvatske".

Svojom izjavom pokušavate opravdati Kolindu Grabar Kitarović kod branitelja i udovica Domovinskog rata i Kolindin bijes prepisati samo dragovoljcu Domovinskog rata i predsjedniku Autohtone – Hrvatske stranke prava Draženu Kelemincu.

Svojom izjavom Kolinda Grabar Kitarović uvrijedila je sve civilne i vojne žrtve rata, branitelje, domoljube i udovice Domovinskog rata.

Ako je Kolinda Grabar Kitarović mislila na mene kao što tvrdite da sam političar sa ruba ili marginalac, ja sa ponosom prihvaćam da sam kao dragovoljac Domovinskog rata "marginalac".

Marginalac i predsjednik marginalne Autohtone – Hrvatske stranke prava gosp. Culeju jasno vidi da Kolindina, HDZ-ova i SDP-ova politika vodi genocidan rat protiv Hrvata i Hrvatica, da vodite politiku na štetu Hrvatske.

Gosp. Culej, vaša stranka HDZ zajedno sa SDP-om kriva je što umirovljenici kopaju po smeću da prežive, kriva je da mladi odlaze iz Hrvatske radi ezgistencije , a i ljudi srednjih životnih dobi radi premalih plaća također odlaze iz Hrvatske, kriva je za zakon o ovrhama i blokadama računa koji postoji samo u Hrvatskoj, kriva je što ste poljoprivrednika slomili i uništili, kriva je zbog najvećeg PDV-a u Europi, kriva je zbog najvećeg poreza na dohodak, kriva je što se preko 3000 branitelja ubilo, kriva je što zapošljavate samo uhljebe , kriva je što želite zabraniti pozdrav s kojim se branila Hrvatska, kriva je što koalirate sa jugoslavenima iz HNS-a i velikosrbima Miloradom Pupavcem i Vojislavom Stanimirovićem koji Hrvatsku prikazuju kao genocidnu i zločinačku.

Gosp. Culej vama to ne smeta jer imate saborsku plaću , a sutra imat ćete saborsku mirovinu, ali meni marginalcu smeta. Kao dragovoljac Domovinskog rata, kao marginalac imam pravo na svoje političke stavove, imam pravo iznositi te stavove pa makar Vas to smetalo i pogađalo.

Gosp. Culej kao marginalac ne bojim se vaše represije ili novog zatvaranja, nisam se 1991. godine bojao četnika, ne bojim se danas ni Milorada Pupavca koji je stvarni vladar Hrvatske. Znam da vaša politika sluša i služi koordinatoru Aleksandra Vučića, Miloradu Pupavcu.
Pošto mi se u srpskim medijima izmišlja i podmeće da sam spremao ubojstvo Šešelja i Vučića spreman sam i na likvidaciju kao što je vaša stranka likvidirala Antu Paradžika, Blaža Kraljevića ili Mira Barišića.

Gosp. Culej žalosno je kad Hrvat ide na Hrvata, žalosno je da vašom obranom Kolinde Grabar Kitarović indirektno ili direktno podržavate dolazak tog četničkog gada Aleksandra Vučića. Da je predsjednik Srbije Vojislav Šešelj i Šešelja bi zvala u Hrvatsku vaša Kolindica ! Jesam li u pravu ? Naravno da sam u pravu. Svojom politikom pljujete po svima koji su ubijeni od četnika Vučića i njegove velikosrpske politike.

Gosp. Culej Vi kao dragovoljac Domovinskog rata pljujete po marginalcu, dragovoljcu Domovinskog rata ? Sramite se!", stoji u pismo Dražena Keleminca.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene