Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

"nije mislila na mene"

Stevo Culej nije zamjerio Predsjednici: "Vučić je i dalje ono što je bio, četnički huškač"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej, koji je sudjelovao na prosvjedima protiv Aleksandra Vučića, nije zamjerio predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović na izjavi o političarima s ruba političkog spektra. Uvjeren je da nije mislila na njega.

Stevo Culej, HDZ-ov saborski zastupnik, stao je u obranu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i njezine izjave da su u prosvjedu protiv Aleksandra Vučića sudjelovali političari s ruba političkog spektra. 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima'' Miro Bulj u Saboru (Foto: Pixell) Reakcije na poziv Predsjednice Vučiću Tko nam i kako vodi vanjsku politiku? "Dačić radi prezentaciju Jasenovca, a Hrvati se ponašaju kao u filmu 'Glup, gluplji, najgluplji'"

"Jako dobro znam na što je Predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra koji se uredno pojavljuju kada je HDZ na vlasti i marširaju Zagrebom", poručio je Culej, dodajući kako se radi o stranici A-HSP Dražena Keleminca. 

Culej nije htio komentirati zbog čega je Josip Đakić tako burno reagirao na riječi Grabar-Kitarović. "Đakić ima svoje emocije, a Stevo Culej ima svoje emocije", rekao je Culej, koji je uvjeren da nije mislila na njega. 

"Sto posto sam siguran da Predsjednica nije mislila na mene. Branitelji su uvijek imali podršku ove predsjednice, za razliku od drugih predsjednika. Branitelji su jako puno kilometara, truda i volje potrošili da bi ona bila predsjednica i da bi uklonili prošlog predsjednika. Ako je došlo do nekih nesuglasica ili greške u koracima, to će se ispraviti. Branitelji su osjetljiva populacija i razumljiva je njihova reakcija", kaže Culej, dodajući da će predsjednica sigurno uskoro objasniti svoje izjave.

Dodao je i da je Vučić bio i na inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović. "On je trenutno predstavnik Srbije, mada ja smatram da je on i dalje ono što je bio, četnički huškač iz '90. i '91. zajedno s Jovanom Paroškim i ostalima... Ali, on je predstavnik Srbije i s nekim moraš razgovarati", kaže Culej.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene