Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA TRAGA ZA POČINITELJEM

Drama u Slavoniji! Telefonski poziv izbezumio svatove: "Prekidajte svadbu u sali je bomba"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nepoznati počinitelj u subotu je nazvao policiju te tvrdio da je podmetnuta bomba u svečanoj dvorani u Otoku, gdje se održavala svadba.

U subotu oko 21 sat, za vrijeme održavanja svadbene svečanosti, nepoznati je počinitelj telefonom obavijestio Županijski centar 112 da je u svečanoj sali u Otoku postavljena eksplozivna naprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

Policijske ophodnje žurno su izašle na mjesto događaja, osigurale mjesto događaja te su svi gosti evakuirani iz objekta.

Na mjestu događaja službenici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave vukovarsko-srijemske su pomoću službenog psa za detekciju eksploziva obavili detaljan pregled objekta i okolnog područja.

Eksplozivna naprava nije pronađena te je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi.

"S obzirom da je nepoznati počinitelj lažno prijavio događaj koji je iziskivao hitno djelovanje policijskih službenika, protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela Lažna uzbuna. Slijedi daljnji rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela", poručili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene