Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odustao od slijetanja

Drama na nebu iznad Pule: Pokvareni NATO-ov F16 sat vremena kružio iznad grada

F16 NATO (Ilustracija: AFP)
F16 NATO (Ilustracija: AFP)
Vojni zrakoplov NATO snaga F 16 imao je u utorak navečer tehničkih problema zbog kojih je sat vremena kružio nebom iznad Pule, piše Regional Express.

Gotovo cijeli sat nad nebom iznad Pule u utorak navečer događala se prava drama. NATO-ov vojni zrakoplov F16 zbog kvara je zatražio slijetanje u pulsku zračnu luku, piše Regional Express.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Propao posao, Vlada poništava natječaj Sada i službeno: Izraelsko izaslanstvo potvrdilo je da Hrvatskoj ne može isporučiti avione Borbeni avion F-16 (Foto: Dnevnik.hr) AFERA AVIONI Uoči dolaska izraelske delegacije: Čekaju se objašnjenja Izraelaca, SAD je spreman ponuditi alternativno rješenje

Kako neslužbeno doznaju, iznad Pule su više od 45 minuta letjela dva vojna zrakoplova NATO pakta F16, jer je jedan od njih imao tehničkih problema, a neko je vrijeme zbog toga bio obustavljen i putnički promet u zračnoj luci.

Grad je odzvanjao zvukovima vojnih zrakoplova, a fotoreporter Regional Expressa uspio je fotografirati dva vojna zrakoplova. Zrakoplovi su letjeli dosta nisko, što je uznemirilo mnoge građane.

Istovremeno je na teren izašlo nekoliko vozila hitne pomoći sa sirenama i to je dodatno uznemirilo stanovnike.

Direktor Zračne luke Pula Svemir Radmilo za taj je portal potvrdio sve navedene informacije. "Vojni NATO avion zatekao se u kvaru u letu i kružio je nad našim područjem, zbog čega smo odgodili slijetanje aviona Croatia Airlinesa koji je u Pulu trebao sletjeti iz Amsterdama. Nakon što je vojni avion neko vrijeme kružio, odustao je od slijetanja i nastavio dalje." Dodao je i kako su sve službe bile na terenu te je sve sretno završilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene