Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božićna želja

'Dragi Djede, za Božić imam želju da ozdravim'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Dragi Djede Mraze, ja bih volio ozdraviti poslije operacije, kako bi se mogao igrati sa prijateljima, voziti bicikl i igrati nogomet', božićna je želja sedmogodišnjeg Ivana Mlađenovića Kralja.

Ivanu je dijagnosticiran tumor na leđnoj moždini, čije su se metastaze počele širiti prema glavi. Kirurzi procjenjuju kako dječak ima samo 20 posto šanse za uspješno odstranjivanje istih.

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Stabilno je Vladimir Šeks operiran, DNEVNIK.hr doznaje detalje Ilustracija Vjerovali ili ne Bizaran slučaj: Liječnici pacijentici odstranili cistu toliko veliku da nije stala u CT skener

'Nadam se da će sve proći u redu, da neće biti onako kako su rekli 20 posto, već 100 posto', rekla je Ivanova sestra Marija Kralj. 

Nakon rođenja Ivanu je dijagnosticiran hidrocefalus, tj. višak 'vode' u glavi. Ugrađena pumpica za drenažu funkcionirala je 17 mjeseci. Nakon dvije operacije, pojavio se novi problem jer je dječak prestao disati za vrijeme spavanja. Novim pretragama, kad je dječak imao samo tri godine, otkriven je tumor.

'On je veliki borac i ja svoju snagu crpim iz njega', rekla je njegova majka Ivanka Kralj.

Ivanka je samohrana majka koja s 1.800 kuna na mjesec uzdržava troje djece, ali ne traže financijsku pomoć, nego mole druge da im pomognu molitvom i pozitivnim vibracijama. Ivan će biti operiran u ponedjeljak, a njegova majka ima samo jednu želju.

'Želim samo da mi se Ivan probudi', rekla je Ivanka Kralj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene