Komunikacijska stručnjakinja doc.dr.sc. Gabrijela Kišiček i voditeljica Mia Kovačić naizgled vam se možda čine nesvakidašnji spoj, posebno ako u to umiješamo i politiku, ali kada pogledate ''Ispod radara'' koji vam na portalu DNEVNIK.hr i You Tube kanalu Nove TV uskoro spremamo, sve će vam brzo postati jasno i potpuno prirodno.


Novi format ''Ispod radara'' koji ćete uskoro imati prilike gledati na portalu DNEVNIK.hr i YouTube kanalu Nove TV donosi nam politiku iz onog njezinom, pa možda čak i zanimljivijeg, intrigirajućeg kutka.

Gabrijela i Mia pokušat će za nas razotkriti verbalne i neverbalne znakove koje nam šalju političari tijekom predizborne kampanje ususret najzanimljivijim izborima, predsjedničkim.

Zavirit će ''Ispod radara'' i donijeti nam svjež pogled na kampanju i sve ono što se tijekom nje događa, pa čak i između redaka. 

Zato ne propustite pogledati prvu uzbudljivu epizodu ''Ispod radara'', uskoro na portalu DNEVNIK.hr i You Tube kanalu Nove TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju