Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najčitaniji u kolovozu

Hvala što nam vjerujete i što nas pratite. To nas čini ponosnima!

Hvala čitateljima
Hvala čitateljima Foto: DNEVNIK.hr
Portal DNEVNIK.hr ponovno je oborio rekorde čitanosti, i to u najizazovnijim vremenima. Više od 2 milijuna čitatelja došlo je na našu stranicu doznati što ih zanima. Hvala vam na tome!

Dragi čitatelji,

Posljednji put pisala sam vam kada nam je bilo 14 godina, prije malo manje od dva mjeseca.

Ovaj rezultat koji je DNEVNIK.hr ostvario u kolovozu možemo naravno u prvom redu zahvaliti vama, kojih je više od 2 milijuna. Hej, više od dva milijuna vas došlo je na našu stranicu potražiti, pogledati, pročitati nešto što vas zanima. Treba li posebno reći: ''Hvala vam na tome''. Jer naš posao i jest upravo to.

To da vi budete zadovoljni, da vam pružimo točnu i pravodobnu informaciju, da vas zabavimo, da podijelimo i slavimo s vama uspjehe naših sportaša, poneki recept koji vas može inspirirati i dati vam koju minutu više vremena u danu da se posvetite sebi i svojim ukućanima. Da podijelimo s vama sve što znamo o svijetu slavnih, o svemu o čemu se piše i priča na kavama. Da vas uputimo u poneki modni savjet, kako bi vam olakšali odlazak u šoping i uljepšali svakodnevicu.

Ono što vam ovom prilikom, kada vas je čak 2.031.809 posjetilo našu stranicu, želim vam reći da radim s najboljim timom na svijetu, sada vjerojatno mislite da pretjerujem, ali ja zaista mislim tako. Svaka osoba u timu Novih medija, bez obzira gdje i u kojem segmentu radi, doprinijela je ovom rezultatu. Svatko od nas poseban je na svoj način, a samo spojem svega toga može se doći do rezultata kojim smo danas itekako zadovoljni i ponosni na njega.

Pročitajte i ovo Najčitaniji portal u zemlji DNEVNIK.hr HVALA VAM! Najčitaniji portal u zemlji DNEVNIK.hr, oborio vlastiti rekord čitanosti u kolovozu: Rekordi su pali i za portale Zadovoljna.hr, Punkufer, Showbuzz i Folder.hr

Nije nam bilo lako proteklih mjeseci, kao ni uostalom nikome od vas, ali spasi nas želja da vas pravodobno informiramo o svemu i šala. Volimo se šaliti, posebno na svoj račun.

Iza nas je teško razdoblje, ali ne damo da nas slomi. Svakog dana pokušavamo vam donijeti što zanimljiviji sadržaj. Tako je trud redakcije zadovoljna.hr nagradilo čak 1.236.745 vas, što je i njihov najnoviji rekord.

''Hvala svim čitateljicama na njihovom povjerenju koje sa svakim danom sve više raste. Slušat ćemo i dalje želje i prijedloge naših čitateljica i uključivati ih u stvaranje sadržaja, jer one su razlog zbog kojeg se svaki dan trudimo donositi priče uz koje je svakodnevica ljepša, lakša i pozitivnija. Bit ćemo i dalje vjerna virtualna prijateljica koja je sprema dati savjet, modnu inspiraciju, ideju za uređenje sobe, ali i razlog za osmijeh na licu'', kaže Tihana Korać, urednica lifestyea.

Svoj je rekord ostvario i punkufer.hr koji je svojom posjetom za trud i rad nagradilo vas 898.058. Taj mali tim ništa neće zaustaviti da vas i dalje uspješno uveseljavaju i informiraju kvalitetnim i zanimljivim sadržajem.

''Sretni smo i ponosni na ostvareni rekordni rezultat jer su nam time naši dragi čitatelji opet potvrdili da smo im omiljeni suputnik na godišnjem odmoru. Jako nam je drago da smo kvalitetom i trudom uspjeli osvojiti brojne čitatelje, odnosno sad već kreirali veliku zajednicu pozitivnih ljudi koji vole putovanja i hranu te uživaju u istraživanjima i novim stvarima. Od prvog dana nam je u fokusu da budemo što kvalitetniji i iskreniji prema čitateljima, a čini nam se da se ovim rezultatima pokazalo kako je takav pristup, i trud koji stoji iza njega, pravi put do povjerenja čitatelja i novih rekordnih rezultata. Hvala svima!'', kaže Srđan Brajković, urednik.

Redakcija GOL.hr-a, na čelu s urednikom Ivanom Šimcem, vrijedno radi i prati sportske događaje, koje su i sami željno iščekivali. U proteklom su vam mjesecu donijeli borbu Stipe Miočića o kojoj se danima pričalo, a sada se vrijedno pripremaju kako bi vam prenijeli sve detalje utakmica hrvatske reprezentacije koje su pred nama. Uskoro pripremaju i malo iznenađenje za sve svoje vjerne čitatelje, pa ga nikako nemojte propustiti.

Jedno od najoštrijih pera naše redakcije newsa, djevojka koja se ne boji postaviti prava pitanja, istražiti i komentirati svakako je Lana Ružičić.

''Na DNEVNIK.hr-u novinarstvo nije običan posao i nije rutina, a okruženje na Novoj TV je odlično. Beskrajno sam sretna i zahvalna što mi na portalu dopuštaju da radim ono što najviše volim i što imamo slobodu. Kad na sve to dođu i ovako sjajni rezultati možemo biti zadovoljni, ali svjesni da to samo znači odgovornost – da i dalje radimo dobar posao koji će naši čitatelji prepoznati. Rekla bih sad da je to veliko veselje i da mi ne treba plaća, ali čitat će ovo i direktorica'', kaže Lana Ružičić.

Svoj je rekord u kolovozu ostvario i showbuzz.hr. Prebrodili su izazove koje je pred njih stavio taj mjesec i kao mali tim uspjeli opravdati povjerenje čak vas 1.221.827.

''Naš mali tim tijekom kolovoza je bio u posebnoj situaciji koja nas je zatekla, ali bez obzira na sve izostanke, međusobnu pomoć i podršku, sve je ispalo i bolje nego što smo očekivali. Jako sam ponosna na kolegice koje su dale baš sve od sebe i odradile vrhunski posao,'' kaže Mirjana Filipović, urednica.

Čak rekordnih 739.784 čitatelja nagradilo je Kristijana Leskovara koji uređujući folder.hr svaki dan za vas traži zabavne i viralne stvari, kako bi se svi zajedno malo i nasmijali. ''Rezultati me ne iznenađuju jer se već dvije godine pripremam za ovakvu situaciju s obzirom na to da oduvijek radim od doma. Želim se zahvaliti svima u studiju i režiji jer bez odlične ekipe s posla ovakvi rezultati ne bi bili mogući'', kaže uvijek spreman na šalu.

Ponosna sam i na rezultate vodećeg portala u Hrvatskoj za tehnologiju, digitalnu kulturu i društvene mreže Zimo.hr svojih 426.963 korisnika svakodnevno informirao o najnovijim trendovima iz poslovnog svijeta i industrije.

I za kraj važno je istaknuti da zaista ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez naših kolega u Digitalnom marketingu, koji predvodi voditeljica Andrea Kučiš, koju su zaslužni što je Nova TV i dalje prvi i najsnažniji medijski brend na društvenim mrežama s ukupno više osd3.5 milijuna pratitelja na Facebooku, na Twitteru preko 280.000, a na Instagramu preko 670.000 pratitelja.

Osim toga bez svakodnevne podrške naših developera, na čelu s Borisom Šuranom, video produkcije koju vodi Kristina Skorup, te analize brojeva kojom se neumorno bavi naš Dario Markuš. I na kraju, ali ne najmanje važno, podrške naše direktorice Maje Blumenšajn koja je odjel preuzela u doba ''karantene'' i u nimalo jednostavnim uvjetima prilagodila se radu našeg tima.

Još jednom vam hvala dragi čitatelji koji nam svojim povjerenjem pokazujete da smo na pravom putu. Mi ćemo za Vas i dalje kreirati najbolji mogući sadržaj, a vama od srca hvala što nas pratite. I što nam vjerujete. To me čini izrazito ponosnom.

v.d. glavne urednice Dina Šiljeg

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene