Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji, pozor!

DM Hrvatska s polica povlači dječju kašicu: U staklenci pronašli sredstvo za čišćenje koje sadrži klor

Beba (Foto: Guliver/Thinkstock)
Beba (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock
Iz dm-a Hrvatska izvijestili su da su iz predostrožnosti povukli proizvod "babylove EKO kašica jabuka bobičasto voće 190 g 4 +" s rokom trajanja 5. srpnja 2019., jer je redovnom kontrolom u jednoj staklenci proizvoda utvrđena prisutnost ostataka sredstva za čišćenje koje sadrži klor.

"dm moli kupce da proizvod s navedenim rokom trajanja ne konzumiraju te da ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a gdje će im biti osiguran povrat novca", ističu iz dm-a.

Pročitajte i ovo Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno" Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru uhićen je Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru pa zvao policiju i izmislio suludu priču

Navode i kako je rok trajanja vidljivo istaknut na poklopcu proizvoda.

Iz dm-a u priopćenju ističu kako su s ciljem osiguranja najviše razine sigurnosti proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama po primitku rezultata kontrole iz prodaje povukli sve proizvode babylove EKO kašica jabuka bobičasto voće, 190 g 4+ s rokom trajanja 5. srpnja 2019.

dm se ispričava svim kupcima.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene