Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nedjeljnji izbori

Đogaš uoči izbora: "Splićani biraju između floskula i konkretnog rada"

Kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika Zoran Đogaš optužio je u petak protukandidata Ivicu Puljka da je svoju kampanju gradio na "antihadezeovskom govoru mržnje" i pozvao Splićane da u nedjelju u drugom krugu zaokruže njega i njegovo dvoje zamjenika.

"Ivica Puljak čitavu je kampanju gradio na antihadezeovskom govoru mržnje, optužbama i prozivanjem ljudi da su mafijaši, bez da je podnio ijednu kaznenu prijavu," rekao je Zoran Đogaš u svojem posljednjem predizbornom obraćanju uoči nedjeljnih izbora.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak i Bojan Ivošević Brz odgovor Puljak i Ivošević reagirali na Božinovićev poziv na davanje ostavke: "Ključno je priznanje policije" Slika nije dostupna pozvao građane da izađu na izbore Puljak pred izbore poručio: "Vi odlučujete kako će grad izgledati u budućnosti"

Po njegovoj ocjeni, kampanja je donijela sa sobom "klasičan folklor", ali i niz laži, obmana i veliki broj nepotkrijepljenih optužbi.

Poručio je kako je siguran da birači neće povjerovati "floskulama i lažima bivšeg gradonačelnika Puljka".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pozvao građane da izađu na izbore Puljak pred izbore poručio: "Vi odlučujete kako će grad izgledati u budućnosti"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izbori u Splitu Puljak optužio: "HDZ izbornim brojkama pokušava zavarati javnost"

"U nedjelju Splićanke i Splićani biraju između priča i floskula i konkretnog rada, biraju hoće li ubuduće slušati svađu, mržnju, rušenje ili će svjedočiti suradnji, okupljanju i građenju", rekao je Đogaš.

"Puljak u godinu dana nije napravio ništa"

U nedjelju biramo gradonačelnika koji nudi besplatan prijevoz ( aludirajući na sebe) ili gradonačelnika koji će vam reći da prodate auto ako nemate parking (aludirajući na Puljka), dodao je.

"Pred svima je izbor između nesposobnog uspravljanja bivšeg gradonačelnika, koji u godinu dana nije napravio ništa, ili dokazanog kompetentnog tima koji vodim", ustvrdio je Đogaš i pozvao građane da izađu na drugi krug izbora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene