Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klizanje, Sanjkanje, grudanje...

Djeca uživaju: Počele zimske radosti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahladnjenje i prve pahulje u cijelu su zemlju donijele pravi zimski ugođaj. Iako snijega još nema dovoljno za skijanje, sanjkanje i grudanje mnogima su jednako zabavna razbibriga. Ne smijemo zaboraviti i - klizanje!

Lagano kliziti po ledu u dobrome društvu. Upravo tako mnogi zamišljaju idealno nedjeljno jutro. Danas su uživali svi, no na ledu je ipak bilo najviše djece.

>>
Pripremite topliju odjeću, evo što nam vrijeme sprema!

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Vožnja po snijegu Sigurnost na prvom mjestu Policija poslala upozorenje zbog uvjeta na cestama: "Povećana je opasnost prometnih nesreća"

Klizaljke su popularnije no ikad. Veliku zaslugu za to imaju hokejaši koji se za budućnost sporta ne moraju brinuti. Išli smo na Velesajam, na klizanje i vidio sam da je to Medvešćak i odmah sam krenuo trenirati', kazao je Filip.

Bolni padovi klizače ne mogu obeshrabriti. No, da do njih ni ne dođe brinu učiteljice klizanja. Bitno je da od početka uče pravilno, ako nauče nepravilno onda je kasnije teže ispravit', kazala je učiteljica Tea.

Prvi je snijeg donio mnogo veselja, a svi se nadaju da će ga što prije napadati još.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene