Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hladne noći

Dio zemlje probudio se u minusima: U brojnim regijama upaljen meteoalarm, HAK izdao upozorenje

Ilustracija, automobil
Ilustracija, automobil Foto: Getty Images
Iako se u srijedu očekuje sunčano i uglavnom toplo proljetno vrijeme, dio zemlje probudi se u minusima.

U Daruvaru je jutros zabilježeno minus tri stupnja, u Karlovcu, Varaždinu, Osijeku, Slavonskom Brodu i Gospiću minus dva, u Sisku i Bjelovaru minus jedan, a Zagreb se probudio na nula stupnjeva.

DHMZ upozorava na jutarnji mraz, a za većinu zemlje u srijedu je upaljen žuti meteoalarm zbog niskih temperatura i jakog vjetra.

Ilustracija, automobil Meteoalarm Foto: DHMZ

U zagrebačkoj, karlovačkoj, gospićkoj i osječkoj regiji meteoalarm je upaljen zbog izrazito niskih noćnih temperatura, dok je za sjevernu, srednju i južnu Dalmaciju te za dubrovačku regiju, Velebitski kanal i Kvarner i Kvarnerić upozorenje na snazi zbog jakog vjetra i bure.

Pročitajte i ovo Personalizirano liječenje - 2 Bolji ishodi liječenja Dobre vijesti za onkološke pacijente! Personalizirano liječenje tumora od sada i u Hrvatskoj

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem

Upozorenje ih HAK-a

Zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u unutrašnjosti, upozorio je HAK. Vozilo je u kvaru na autocesti A6 Rijeka-Zagreb nakon izlaza iz tunela Tuhobić u smjeru Zagreba te se vozi se uz ograničenje brzine 80 km na sat. 

Zbog vjetra je zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene.

Zbog prevrtanja teretnog vozila u mjestu Ivanska (ŽC3084) u Ulici Petra Preradovića vozi se jednim trakom, naizmjence.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene