Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Hvaljen Isus i Marija'

Fizičar nudi rješenje za sve naše probleme: PLANETARNU HRVATSKU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Davor Pavuna, kontroverzni hrvatski fizičar i profesor sa švicarskog Instituta za tehnologiju, poslao je novu poruku, ali ovog puta, globalnom hrvatskom pučanstvu.

Po uzoru na Židove, smatra hrvatski fizičar Davor Pavuna, Hrvati bi se trebali ujediniti na svjetskoj razini i svi bi trebali dobiti pravo glasa. Nakon toga, poručuje Pavuna putem videa kojeg je objavio na svojem Facebook profilu, "kojekakve komunjare i opstrukcije", postale bi nebitna stvar.

"Moja poruka je jednostavna, jedini način da stvarno dobijemo suverenost i ostvarimo sve svoje snove jest da ostvarimo ono što se zove 'planetarna Hrvatska'. Što je planetarna Hrvatska? U svih tih 35 zemalja u kojima mi Hrvati živimo na planetu, moramo ujediniti Hrvate. To imaju donekle naša subraća Židovi i onda imaju kritičnu masu", istaknuo je Pavuna.

"Mi smo imali hrvatske kongrese i prije... nismo nikad mogli ići protiv ostataka boljševizma, jer naravno, mnogo je Hrvata ubijano zbog toga što su smatrani ustašama ili protivnicima komunizma", dodao je.

"Danas smo svi ujedinjeni, imamo ove brze telefone, imamo internet, imamo sve moguće veze i poznanstva. ako bi ujedinili od pet do sedam milijuna Hrvata, u svim generacijama i planetarno, što je danas trivijalno kroz tehnologiju i telefoniju koje imamo, onda bismo bili jaki", podsjeća Pavuna.

"Svi imaju pravo glasa. Nakon toga svi ostaci kojekakvih komunjara, kojekakvih opstrukcija više ne bi bili bitni. Jedino planetarna Hrvatska nam daje snagu, suverenost, samouvjerenje jedne jake nacije, kolikogod bi i tada bili samo jedan promil planeta", naglašava.

"Ako to ne možemo ostvariti, onda se barem moramo izboriti za pravosuđe i poslati 'ove' koji su doveli do kriminala na sud. To možemo, u svim zemljama svijeta je bilo zločina nad Hrvatima", kaže Pavuna.

"Treće, gospodarstvo, to ionako svi radimo. Dovodimo svoju djecu u Hrvatsku i nemojmo se nikad predavati, jer ja uvijek kažem Bog i Hrvati, a to znači za Hrvatsku do groba, a s Kristom i dalje. Eto volim vas, hvaljen Isus i Marija, Davor Pavuna iz Cavtata i volim vas sve", zaključio je Pavuna.

Podsjetimo, nedavno je profesor Pavuna bio gost i emisije Informer gdje je dao intervju urednici emisije i novinarki Gordani Gelenčer. Tad je govorio o ekonomiji i situaciji u svijetu te pojasnio vlastitim kritičarima da se prvo oboružaju informacijama pa tek onda kritiziraju.

"Dakle mi znamo o tome dramatično više, ispričavam se svima, nego vjerojatno čak direktori banaka u Hrvatskoj. Prema tome nemate informacije, da imate informacije znali bi da Italija nikad neće vratiti dvije tisuće milijardi eura svoga takozvanog duga kao što neće ni Grčka 350 do 500 milijardi, to su toliko nemogući brojevi da u odnosu na njih hrvatski dug veličine 50, 60 milijardi eura je naprosto smiješan. A još je sve skupa smješnije kada znate da jedna Apple korporacija ima okrete oko preko 500 milijardi eura, a nije ni postojala kad sam ja ovdje završio studije. Prema tome ljudi, nabavite informacije, onda kritizirajte Pavunu, a do tada bolje da šutite", rekao je tad Pavuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene