Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve za novac

Krivotvorio oporuku pa lagao da je izvanbračni sin, a sve ne bi li se domogao imovine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija sumnjiči 58-godišnjaka da je krivotvorio oporuku i predao ju odvjetnici ne bi li stekao materijalnu korist nakon smrti hrvatske državljanke.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela “Krivotvorenje isprave“ i „Davanje lažnog iskaza“.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Sumnja se da je između rujna i prosinca 2016. osumnjičenik u odvjetničkom uredu na Medveščaku odvjetnici dao neoriginalnu oporuku hrvatske državljanke, kojom je nakon njene smrti ostavinskim postupkom trebao postati nasljednik u dijelu njezine ostavine. Odvjetnici je također rekao i kako je bio izvanbračno dijete njezine klijentice, što nije bila istina. 

Odvjetnica je oporuku predala javnom bilježniku koji ju je proglasio te je osumnjičeni i na ročištu i na kasnijim raspravama neistinito navodio da je oporučni nasljednik, a sve kako bi se domogao njezine imovine na štetu zakonskih nasljednika.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene