Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znakovita objava

Butković šokirao u novoj objavi o Milanoviću: "Što ja to čujem? Sutra daješ ostavku!"

Objava Olega Butkovića na Facebooku
Objava Olega Butkovića na Facebooku Screenshot/Facebook Oleg Butković
Aktualno Galerija Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Foto: Cropix Objava Olega Butkovića na Facebooku Objava Olega Butkovića na Facebooku Foto: Screenshot/Facebook Oleg Butković Zoran Milanović, Oleg Butković Zoran Milanović, Oleg Butković Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix +0 Zoran Milanović, Oleg Butković Galerija 1/4 >>
HDZ-ov ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković jutros je na Facebooku napisao novu objavu o Zoranu Milanoviću. U srijedu navečer poručio je da će današnja objava biti najvažnija dosad.

Nastavljaju se prepucavanja između ministra Olega Butkovića i predsjednika Zorana Milanovića. HDZ-ov ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u četvrtak ujutro na Facebooku je objavio:

"Dobro jutro, Zorane,

što ja to čujem? Sutra daješ ostavku!! Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok-terapiju da probaš napraviti preokret.

Ali imaš jedan veliki problem, Zorane. Ti si pročitana knjiga!! Ta ostavka ništa ti neće donijeti. A znaš zašto? Zato što ljudi vide da te vodi mržnja, destrukcija i zlo. Ne može ti jedini program biti - pohapsit ću vas sve, sve ću vam uzeti, uključujući i moju kravicu Milovu.

Pročitajte i ovo Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović RAT SE NASTAVLJA "Dobra večer, Zorane, šaljem ti kratki video, a sutra se ranije probudi jer ću imati jednu vrlo važnu objavu"

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Potraga za malenom Dankom "Kriju još nešto, a postavlja se još jedno pitanje": Stručnjakinja za sigurnost djece o potrazi za tijelom male Danke Ilić

Da si bio frajer, što nisi, i dao ostavku kad si raspisao izbore, e, to bi bilo vrijedno poštovanja. Ovo sada potez je očajnika i dobronamjerno ti kažem, ne blamiraj se dodatno.

Budi frajer, bar na kraju stisni ruku pobjedniku i čekaj kraj mandata.

P. S. Ne pitaj me kako sam doznao. Reći ću ti kad mi odgovoriš na ona moja dva pitanja. 

Srdačan pozdrav, Oleg", napisao je ministar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene