Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kupio ga ivo

Brod "Malo vitra" ima novog vlasnika: "Dogodine zaplovite kao hrvatski premijer"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brod "Malo vitra" na kojem je plovio bivši premijer Ivo Sanader ima novog vlasnika.

Ivo Bilić, vlasnik firme za najam plovila kupio je brod na kojem je često plovio Ivo Sanader i to za 60.000 eura. Brod je još u Šibeniku, novi vlasnik radi detaljni pregled i za koji dan sprema se s njim zaploviti u Solin, javlja Dalmatinski portal. 

Pročitajte i ovo Ivo Sanader "Jasna društvena osuda" Iza rešetaka je već osam godina: Visoki kazneni sud Ivi Sanaderu smanjio kaznu Željka Mostečak nakon iznenadne ostavke Ovo je nova šefica USKOK-a? Srušila je Sanadera, ali tužba za korumpiranost Kalmete joj je propala

"Jahtu sam gledao već dugo vremena. Spremit ćemo je za iduću sezonu. Bit će to ponos naše flote. Najbitnija stavka je uređenje interijera. Bit će kakav je bio u vrijeme kada je Sanader s njom plovio. Vraćamo i ime "Malo vitra" jer brod se sada zove "Nabila". Ponudit ćemo je za najam pod sloganom "Dogodine zaplovite kao hrvatski premijer", kaže Bilić, prenosi portal. 

Zadovoljan je stanjem jahte. Napominje kako na trupu nema ništa specijalno za raditi, a da su motori kao novi.

Brod "Malo vitra" izgrađen je u brodogradilištu Cantiere di Pisa 1987. godine. Jahtu je nahvalio njen bivši vlasnik Juroslav Buljubašić.

"Najbolji brod koji sam imao. Bio je fantastičan, svi su se za njim okretali. Talijani su izradili samo dva primjerka. Drugi je bio u vlasništvu poznatog vozača Formule 1 Claya Regazzonija. Brod je izrađen kao torpedni čamci, s trostrukom oplatom" kazao je Buljubašić, prenosi Dalmatinski portal. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene