Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanac je u splitskom noćnom klubu Enigma rundu pića platio 7990 kuna. Naime, toliko vas u navedenom klubu košta šampanjac u društvu vrlo otvorenih i slobodnih djevojaka.


Je li Isac R. bio žrtva manipulacije, ili je jednostavno bio prenaivan? Njegova supruga Sally ne vjeruje da je bio naivan i smatra da su ga u klubu nasamarili. Štoviše, potpuno mu vjeruje.

Vezani članci Voda za piće (Foto: Getty Images) Splićani više ne trebaju prokuhavati vodu za piće Veće cijene cigareta i žestokih pića (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Većim cijenama cigareta i žestokih pića nije zadovoljan ni ministar: Predviđa se povećanje od 50 posto

'Vjerujem svom suprugu. Čak i da je napravio nešto nedolično, smatram da nije toliko lud da to plati zajedničkom karticom. Dok je ukucavao PIN, djevojka mu je odvlačila pažnju, pa nije niti pogledao koliki je iznos na ekranu', rekla je Isacova supruga za Večernji list. Odlučna je u namjeri istjerati stvar na vidjelo te se obratila hrvatskim medijima za pomoć, ali i britanskim.

S druge strane, vlasnik kluba Enigma, Dražen Ordulj, smireno kaže kako on nikakvih problema nikad nije imao te da i policija zna kako posluje uredno i čisto, piše Večernji.

'Ja razumijem da je u ovakvim situacijama teško opravdati supruzi, ali gospodin se ovdje dobro proveo za te novce. Ljudi ovdje ostavljaju po 20, 30 tisuća kuna. Ako dođete u erotski klub, zabavljate se u društvu djevojaka. Ali diskrecija je zajamčena svima', tvrdi Ordulj.

Sally ipak tvrdi kako će ona učiniti sve u svojoj moći, kako bi Ordulj odgovarao za svoj, kako kaže, ilegalni rad. Hrvatskoj, kaže Sally, ovo nije plus.