Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proslava 25. obljetnice Oluje

Brigadir Ressler iz Knina otkrio što je temelj obuke svakog hrvatskog vojnika i što misli o današnjim govorima državnog vrha

Brigadir Dražen Ressler i Andrija Jarak
Brigadir Dražen Ressler i Andrija Jarak DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Brigadir Dražen Ressler Brigadir Dražen Ressler Foto: DNEVNIK.hr +0 Brigadir Dražen Ressler i Andrija Jarak Galerija 1/2 >>
U Kninu je nakon službene proslave 25. obljetnice akcije Oluja i dalje veselo. Puno je ljudi na ulicama i još se slavi veličanstvena hrvatska pobjeda.

Kako je prošao današnji službeni program u Kninu za Dnevnik Nove TV sumirao je brigadir Dražen Ressler s kojim je razgovarao reporter Andrija Jarak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLICIJA NAJAVILA PRIJAVE Skandal na proslavi u Kninu: Skejina skupina opet provocirala - orilo se "Za dom spremni", u publici se dizale desnice Slika nije dostupna wooow! VELIKA GALERIJA Pogledajte Black Hawk iznad Knina, "Krila Oluje" opet priredila spektakl!

„Slavlje i dalje traje, dostojanstveno je i veselo, kako i treba biti na današnji dan. Oluja je najveličanstvenija operacija hrvatske vojske, kraljica operacija kojom smo oslobodili hrvatski teritorij“, kaže brigadir Ressler.

Ističe kako u svojoj gardijskoj mehaniziranoj brigadi govori mladim vojnicima o Oluji i cijeloj akciji.

„Iskustva iz Domovinskog rata su temelj dobro obučenog vojnika“, smatra.

Komentirao je i govore koji su se mogli čuti danas u Kninu te rekao da je, kada bi ih sva četiri sublimirao, Hrvatska napravila „civilizacijski iskorak“.

„Bilo je država u povijesti koje su kliznule u moralnu katastrofu, kako je rekao predsjednik Milanović, ali hrvatski vojnik bio svjestan koliko je važno stvoriti državu i da sve treba biti čisto“, kaže birgadir Ressler.

Izuzetno je, kaže, zadovoljan današnjom proslavom u Kninu.

„Nadam se da su i svi ostali sudionici bili zadovoljni. Uspjeli smo pripremiti veličanstvenu proslavu koja je zaista bila dostojanstvena“, zaključuje Ressler.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene