Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon priloga u Dnevniku Nove TV

Petrov odgovorio na prozivke: ''Čujem da su moji kolege izrazito zabrinuti za moje stanje, da pate za mnom...''

Božo Petrov (Screenshot: Facebook)
Božo Petrov (Screenshot: Facebook)
Aktualno Galerija +0 Božo Petrov (Screenshot: Facebook) Galerija 1/1 >>
Ubrzo nakon objave priloga u Dnevniku Nove TV o Boži Petrovu i njegovom odnosu prema potpredsjedničkoj poziciji u Saboru, Petrov je na Facebooku objavio video poruku za svoje kolege koji su ga prozvali za nerad.

Potpredsjednici Sabora prozivaju svog kolegu Božu Petrova da uživa sve povlastice potpredsjedništva bez da radi svoj posao.''Poruka zabrinutim kolegama Brkiću, Reineru, Bačiću i Jandrokoviću (i nemojte se toliko ljutiti kad vam kažem da vam je previše tri mjeseca godišnjeg odmora'', napisao je Petrov na Facebooku te objavio video poruku svojim saborskim kolegama koji su ga u Dnevniku Nove TV prozvali za nerad.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

''Čujem da su moji kolege izrazito zabrinuti za moje stanje, da im jako nedostajem, da pate za mnom. Nisam znao da gaje takve osjećaje za mene'', poručio je Petrov kolegama.

Podsjetimo, potpredsjednici Sabora optužuju svog kolegu Božu Petrova da uživa sve povlastice potpredsjedništva bez da radi svoj posao.

''On svaki ponedjeljak, kao i svi potpredsjednici, od strane predsjednika Sabora dobije upit u kojem vremenu može predsjedati", rekao je potpredsjednik Sabora Milijan Brkić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene