Ubrzo nakon objave priloga u Dnevniku Nove TV o Boži Petrovu i njegovom odnosu prema potpredsjedničkoj poziciji u Saboru, Petrov je na Facebooku objavio video poruku za svoje kolege koji su ga prozvali za nerad.

Galerija


Potpredsjednici Sabora prozivaju svog kolegu Božu Petrova da uživa sve povlastice potpredsjedništva bez da radi svoj posao.''Poruka zabrinutim kolegama Brkiću, Reineru, Bačiću i Jandrokoviću (i nemojte se toliko ljutiti kad vam kažem da vam je previše tri mjeseca godišnjeg odmora'', napisao je Petrov na Facebooku te objavio video poruku svojim saborskim kolegama koji su ga u Dnevniku Nove TV prozvali za nerad.

Vezani članci Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) Božo Petrov o sukobima u Saboru i ulozi u aferi Agrokor: "Ne pravim se svetim u toj priči" Božo Petrov (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Jandroković vs. Petrov: Saborska stanka rada izazvala ljutu prepirku

''Čujem da su moji kolege izrazito zabrinuti za moje stanje, da im jako nedostajem, da pate za mnom. Nisam znao da gaje takve osjećaje za mene'', poručio je Petrov kolegama.

Podsjetimo, potpredsjednici Sabora optužuju svog kolegu Božu Petrova da uživa sve povlastice potpredsjedništva bez da radi svoj posao.

''On svaki ponedjeljak, kao i svi potpredsjednici, od strane predsjednika Sabora dobije upit u kojem vremenu može predsjedati", rekao je potpredsjednik Sabora Milijan Brkić.