Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij smrti Britt Lapthorne

'Policija je tragala za plavim kombijem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krunoslav Borovec, glasnogovornik ravnateljstva policije rekao je za Dnevnik.hr kako je točno da policija još od rujna zna za sumnjivi plavi kombi za koji se tvrdi 'operira' po Dubrovniku'.

Dubrovačka policija je još u rujnu imala informacije o plavom kombiju koji 'operira' Dubrovnikom, a iz njega na djevojke vrebaju lažni policajci. Taj je kombi spominjala i Australka Amber u dokumentarcu televizije Channel7. Plavi kombi spominje u svom postu koji je postavljen još 25. rujna forumašica s korisničkim imenom SpongeBob. U njemu je napisala ono što joj je rekla sestra, a koja je informaciju dobila od prijatelja specijalca. 'Neki plavi kombi stane, i izađu dva 'specijalca'. Pokažu ti značku i pokušaju te onda strpati u kombi', pisala je, pritom opisavši dva pokušaja otmice.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> 'Policija je izrezala kadrove s mojom kćeri. Vjerojatno štite nekoga'

>> Iskaz Australke pokazuje da je u Dubrovniku doživjela neugodno iskustvo

'U ovoj priči oko kombija ima puno dodanih stvari i nema govora o nikakvim specijalcima. Dubrovačka policija je u rujnu dobila informaciju o plavom kombiju te je vršila potragu za njim i provjeravala informacije. Nikada nismo dobili niti jednu informaciju ili trag koji bi ostavljao mogućnost da taj kombi uistinu postoji', rekao nam je Borovec.

Najnovija optužba oca Britt Lapthorne je da je dubrovačka policija izrezala snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako Britt prilazi kombiju koji je navodno korišten i pri pokušaju prijašnjih otmica.

'To je suludo. Hrvatska policija radi svoj posao, a australski mediji imaju neke svoje interese koji nikako nisu dobronamjerni', rekao nam je Krunoslav Borovec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene