Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ono što je zvučalo kao početak potencijalne ljubavne priče završilo je razočaravajuće za 51-godišnju Njemicu...


Budući da je Šibenik relativno malen grad, nismo dugo čekali da se otkrije identitet Šibenčanina za kojim traga jedna zaljubljena Njemica.

Vezani članci Ilustracija Opsežna akcija šibenske policije, nestao novac iz kuće visokopozicioniranog političara Slika nije dostupna Možete li joj pomoći? Njemica traži fatalnog Šibenčanina

Portal ŠibenikIn primio je mnoštvo poruka i mailova te tako došli do dotičnog gospodina, međutim evo preokreta u ovoj velikoj romantičnoj priči - 55-godišnjak ne želi ni čuti za zaljubljenu Njemicu.

Njegova prijateljica kaže kako je gospodinu već puna kapa cijele ove priče te da je htio ostati u kontaktu s 51-godišnjom Nijemicom još bi joj na letu Croatia Airlinesa dao svoje podatke.

Možete li joj pomoći? Njemica traži fatalnog Šibenčanina u kojeg se zaljubila u avionu

'On je uistinu jako šarmantan muškarac, ali i dosta skroman i povučen... Već mu je preko glave što ga nazivaju i drugi prijatelji, jer su ga, naravno, prepoznali. Ne želi svoju privatnost dijeliti javno', ističe prijateljica 55-godišnjeg fatalnog Šibenčanina.

Podsjetimo, Redakciji portala ŠibenikIn javio se čitatelj iz Njemačke koji svojoj 51-godišnjoj susjedi želi pomoći da pronađe misterioznog Šibenčanina u kojeg se zaljubila u avionu, na srpanjskom letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta u Split.

Njemica je naime u zanosu zaboravila uzeti kontakt misterioznog suputnika s kojim je pričala cijelim putem i s kojim se složila da se žele ponovno vidjeti pa se u priču uključio susjed.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook