Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednostrana očaranost

Aufwiedersehen: Šibenčanin ne želi ni čuti za zaljubljenu Njemicu iz aviona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ono što je zvučalo kao početak potencijalne ljubavne priče završilo je razočaravajuće za 51-godišnju Njemicu...

Budući da je Šibenik relativno malen grad, nismo dugo čekali da se otkrije identitet Šibenčanina za kojim traga jedna zaljubljena Njemica.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Portal ŠibenikIn primio je mnoštvo poruka i mailova te tako došli do dotičnog gospodina, međutim evo preokreta u ovoj velikoj romantičnoj priči - 55-godišnjak ne želi ni čuti za zaljubljenu Njemicu.

Njegova prijateljica kaže kako je gospodinu već puna kapa cijele ove priče te da je htio ostati u kontaktu s 51-godišnjom Nijemicom još bi joj na letu Croatia Airlinesa dao svoje podatke.

Možete li joj pomoći? Njemica traži fatalnog Šibenčanina u kojeg se zaljubila u avionu

'On je uistinu jako šarmantan muškarac, ali i dosta skroman i povučen... Već mu je preko glave što ga nazivaju i drugi prijatelji, jer su ga, naravno, prepoznali. Ne želi svoju privatnost dijeliti javno', ističe prijateljica 55-godišnjeg fatalnog Šibenčanina.

Podsjetimo, Redakciji portala ŠibenikIn javio se čitatelj iz Njemačke koji svojoj 51-godišnjoj susjedi želi pomoći da pronađe misterioznog Šibenčanina u kojeg se zaljubila u avionu, na srpanjskom letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta u Split.

Njemica je naime u zanosu zaboravila uzeti kontakt misterioznog suputnika s kojim je pričala cijelim putem i s kojim se složila da se žele ponovno vidjeti pa se u priču uključio susjed.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene