Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u splitsko-dalmatinskoj županiji

Ante Sanader o zapošljavanju sina u Vatrogasnoj zajednici: "Ima on svoje kvalifikacije..."

Aktualno Galerija Ante Sanader - 1 Ante Sanader - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ante Sanader - 2 Ante Sanader - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ante Sanader - 3 Ante Sanader - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Predsjednik Zoran Milanović Galerija 1/4 >>
Potpredsjednik Sabora i politički tajnik HDZ-a, Ante Sanader, zaposlio je početkom ove godine sina Ivana u Vatrogasnoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije, u kojoj je predsjednik.

Oko slučaja oglasio se i sam Ante Sanader, koji tvrdi da je njegov sin postavljen na mjesto voditelja vatrogasnog centra svojim zaslugama kao dobrovoljni vatrogasac i zapovjednik DVD-a, piše portal Net.hr.

"Moj sin ima svoje kvalifikacije za to mjesto i dobro je da ispitujemo sve, i mog sina i sve ostale. Ali vidim iz obraćanja predsjednika Milanovića da je to reakcija na moju konferenciju za tisak prije dva dana", rekao je Sanader javlja Dnevnik Nove TV.

"Gdje će suza nego na oko? Još jedan HDZ-ovac. Dakle, ćaća sredio posao sinu. Gdje da moj sin radi? Mislim, za njega nema posla u Hrvatskoj jer gdje god da se zaposli s tim prezimenom i znaju tko je, bolje da se kupi iz Hrvatske", komentirao je predsjednik Zoran Milanović.

Pročitajte i ovo Autotrolej autobus UZ SOLIDARNOST KOLEGA Zviždač iz Autotroleja ipak vraćen na posao: Intervenirao gradonačelnik osobno?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna o aktualnim događajima Milanović opleo po Plenkoviću: "On štiti, stavlja u hlad i u zaštitu ljude koji su naprosto korumpirani. Ja to ne mogu drukčije nazvati"

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene