Ante Ramljak (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Ante Ramljak (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon predaje dužnosti u Agrokoru Ante Ramljak odgovorio je na nekoliko pitanja novinara.


''Kako se osjećam? Možda čak i olakšano od svega. Kad sam došao tu prije 11 mjeseci, zatekao sam šest kuna na računu. Danas na računu ima milijardu i šesto milijuna kuna. I Fabrisu i Ireni želim svu sreću, mislim da će to dobro napraviti, a ja ću dobro razmisliti što ću. Nemam planova ni ideja", rekao je Ramljak te otkriva da će ostati u Zagrebu.

Vezani članci Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) ''Plenković nema sve konce u rukama, situaciju oko Agrokora je prepustio Dalić'' Ante Ramljak (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Što bi za Agrokor značila Ramljakova ostavka?

"Nema apsolutno nikakve gorčine. To je velika transformacija, promjena u društvu, svi znate da to nije bilo lako izdržati ni političarima ni meni. Ako je moja žrtva potrebna na se ovo do kraja izvede, ja sam tu žrtvu prihvatio i stvarno želim da uspijemo", dodaje.

"Očekivao sam puno toga. Nisam imao nikakvih iluzija da će ovo proći jednostavno. Svi znate što Agrokor i Todorić predstavljaju u društvu, koliko je bio svegmoguć, znali smo da ćemo imati problema", kaže bivši povjerenik.