Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predao dužnost

Ramljak o Agrokoru: ''Prije 11 mjeseci zatekao sam šest kuna na računu. Danas na računu ima milijardu i šesto milijuna kuna''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon predaje dužnosti u Agrokoru Ante Ramljak odgovorio je na nekoliko pitanja novinara.

''Kako se osjećam? Možda čak i olakšano od svega. Kad sam došao tu prije 11 mjeseci, zatekao sam šest kuna na računu. Danas na računu ima milijardu i šesto milijuna kuna. I Fabrisu i Ireni želim svu sreću, mislim da će to dobro napraviti, a ja ću dobro razmisliti što ću. Nemam planova ni ideja", rekao je Ramljak te otkriva da će ostati u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Nakon premijerovog obraćanja ''Plenković nema sve konce u rukama, situaciju oko Agrokora je prepustio Dalić'' Slika nije dostupna Neopoziva ostavka "Ne želim biti prepreka": Pročitajte što je Ramljak napisao u ostavci koju je predao Plenkoviću

"Nema apsolutno nikakve gorčine. To je velika transformacija, promjena u društvu, svi znate da to nije bilo lako izdržati ni političarima ni meni. Ako je moja žrtva potrebna na se ovo do kraja izvede, ja sam tu žrtvu prihvatio i stvarno želim da uspijemo", dodaje.

"Očekivao sam puno toga. Nisam imao nikakvih iluzija da će ovo proći jednostavno. Svi znate što Agrokor i Todorić predstavljaju u društvu, koliko je bio svegmoguć, znali smo da ćemo imati problema", kaže bivši povjerenik.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene