Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugrožene vikendice

Aktiviralo se klizište: Nastao krater dubok 15 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Hrastovec odronio se velik dio brijega i ceste. Riječ je o jednom od najvećih klizušta u županiji.

U mjestu Hrastovec pokraj Varaždinskih Toplica aktiviralo se veliko klizište. Zbog kišne zime i podzemnih voda nastao je krater dubine 15 metara što je jedno od najvećih klizišta u županiji. Odronio se velik dio brijega i ceste, a ugrožene su i okolne vikendice. Vatrogasci pokušavaju preusmjeriti i spriječiti dovod vode u klizište, a radovi će trajati cijeli dan.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Varaždinske Toplice Oživljavali ga i liječnici Užas u toplicama: Spasilac na dnu bazena uočio tijelo i pokušao reanimirati muškarca, no nije mu bilo spasa

'Jučer navečer još nije bilo ovako, bilo je samo ulegnuće ceste. Preko noći nastao je ovaj ponor, u roku od 24 sata. Širine 15 do 30 metara, dubine 15 metara i dužine 300 metara', rekao nam je Nedeljko Mihalić, zamjenik gradonačelnice Varaždinskih Toplica.

Novo klizište u Sesvetama: Opasnost od zatrpavanja potoka

'Normalno da se bojim za vikendicu, kaj se bu dogodilo ne možemo niš utjecati, budemo vidili kaj bude priroda', u strahu je vlasnik jedne od vikendica, Dragutin Dvorski.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene