Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treća sajamska priredba u Hrvatskoj

Viroexpo unatoč recesiji ruši rekorde

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč recesiji, ovogodišnji sajam Viroexpo ostvarit će rekordne rezultate.

Svoje posjetitelje Virovitičani su ugostili lovačkim paprikašom i ribljim specijalitetima po kojima je Slavonija poznata ne samo u zemlji već u inozemstvu. Na više od 22.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora svoje je proizvode izložilo više od 700 izlagača iz 18 zemalja, a zemlja partner sajma ove je godine Slovačka.

Pročitajte i ovo Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive Sajam maslina - 4 Najavljena dobra godina Cijena mnogima omiljenog ulja u godinu dana porasla više od 40 posto, proizvođači objašnjavaju zašto je to tako

Po gospodarskom značaju 'Viroexpo' je izrastao u treću sajamsku priredbu u Hrvatskoj.  Na sajmu u Virovitici su održana i brojna stručna predavanja o gospodarskim temama te najnoviji saznanjima u razvoju poljoprivrede i stočarstva, piše virovitica.net.

Sajam 'Viroexpo', koji je u petak otvorila premijerka Jadranka Kosor, danas se zatvara susretom KUD-ova Virovitičko-podravske županije, prikazom Legende o orahovačkoj Ružici, te proglašenjem najuređenijeg izložbenog prostora i najinovativnijeg izloženog proizvoda sajma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene