Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kroz cijeli svibanj u najpoznatijem maloprodajnom trgovačkom lancu Whole Foods održava se nacionalna promocija Paškog sira.


Za to je zaslužna američka tvrtka Forever Cheese koja radi s Paškom siranom i od listopada 2010. uvozi Paški sir Paške sirane u Ameriku. Promocija Paškog sira održat će se kroz razne degustacije, nagradne igre, a u trgovinama Whole Foods bit će izloženi plakati Paga, Dalmacije i općenito Hrvatske kao gastro destinacije. Mislimo da je ovo velika stvar za Pag i Paški sir. Jako smo sretni što imamo priliku raditi s tvrtkom Forever Cheese koja je vrlo poznata u Americi po uvozu mediteranskih sireva.

Vezani članci Mljekara u vlasništvu Općine Karlobag - 2 Općinska tvrtka pokušala povećati zaposlenost, uspjeh ih i same iznenadio: "Nekad su nam se smijali, danas nam zavide" Slika nije dostupna Amerikanci 'poludjeli' za ovim hrvatskim sirom!

Uspješnost te tvrtke je i u tome što je uspjela dogovoriti promociju Paškog sira ne bilo gdje već u Whole Foods-u!!! Ova snažna promocija pomoći će ne samo tvrtki Forever Cheese i Paškoj sirani u plasmanu svojeg proizvoda, već je ovo i velik korak za otok Pag. Ovo je još jedan od dokaza da je Paški sir uistinu hrvatski gastro dragulj koji je dobio priznanja ne samo u Hrvatskoj nego i u cijelom svijetu. Zato je najviše zaslužna Michele Buster, vlasnica tvrtke Forever Cheese koja se na prvi pogled zaljubila u otok Pag i Paški sir.