Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

3D aplikacija na dankarijera.com

Prvi virtualni Dan karijera: Traženje posla na internetu pravi hit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za razliku od dosadašnjih Dana karijera, koji su se održavali na jednoj lokaciji, virtualni Dan Karijera, po prvi put su i u Hrvatskoj održani na internetu. U svega 24 sata, otkako je započeo, više od 10.000 zainteresiranih stupilo je u kontakt s raznim poslodavcima.

'Danas nam svi govore kako nitko ne traži zaposlenika. Kao recesija je pa se nikoga ne zapošljava, tako da mislim da su nam ovi Dani karijera odličan način stupimo u kontakt s poslodavcima koji traže kvalitetne studentice za rad', kazala je studentica Barbara. I zaista, virtualni Dani karijera počeli su više nego uspješno. U samo jedan dan, bilo je oko 10.000 posjetitelja, a poslodavci su zaprimili više od 1400 životopisa. 'Sve ovisi o tome što pojedini izlagači na Danu karijera traže, tj. kakav profil zaposlenika', kazala je Nada Hrbud s portala Moj posao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova inicijativa Jeste li primili povratnu informaciju od poslodavca? Slika nije dostupna Kako do radnog mjesta? MojPosao: 82 posto ispitanika posao traži pregledavanjem oglasa

>> Virtualni Dan Karijera po prvi put i u Hrvatskoj

Tako, ako primjerice netko poželi raditi kao novinar, dovoljno je poslati svoj životopis i uživo se dopisivati s poslodavcem kako biste saznali ostale pojedinosti. I sve to u samo nekoliko minuta. A koliko je ovakav sajam koristan da i postanete dio tima željene tvrtke. Stoga, svi koji su zainteresirani, imaju još sedam dana do kada se mogu iz udobnosti svog naslonjača prijaviti za posao iz snova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene